Real Madrid, Live pe Playsport.ro, ora 22:00. Cel de-al treilea El Clasico din acest an - Știrile.eu

duminică 19 martie 2023 1:40 PM

Real Madrid, Live pe Playsport.ro, ora 22:00. Cel de-al treilea El Clasico din acest anDuminică, 19 martie, cu începere de la orele 22:00, ne așteaptă un adevărat regal fotbalistic. Barcelona și Real se înfruntă pe „Camp Nou” în cel de-al treilea El Clasico al anului, de data aceasta pentru etapa a 26-a din La Liga.

Catalanii pornesc din postura de favoriți, dat fiind faptul că vin după trei victorii consecutive și au nouă puncte avans în fruntea clasamentului, dar „galacticii” își vor vinde scump pielea, având în vedere miza uriașă. Un eșec ar putea echivala cu ratarea titlului de campioană.

Barcelona – Real Madrid, Live de la 22:00. Xavi vrea să le facă viața grea rivalilor

La conferința de presă premergătoare partidei, Xavi a dezvăluit mai întâi ce așteptări are de la proprii jucători – să-și domine de la un capăt la altul eterna rivală și să obțină toate cele trei puncte – , după care a vorbit despre problemele de lot, dezvăluind că nu va forța revenirea lui Pedri. Acesta a suferit o leziune musculară la coapsa piciorului drept în meciul cu Manchester United din Europa League.

„Vom încerca să avem controlul mingii. Vrem să fim mai buni decât în meciul de Copa del Rey. Real Madrid s-a descurcat foarte bine în ultima vreme. Cred sunt 50-50 șansele. Avem fanii noștri și ne vor susține, dar cred că jocul de mâine este de 50% pentru ambele echipe. Dacă câștigăm mâine, va fi o victorie foarte importantă. Acestea sunt meciuri în care trebuie să fii la 100%.

Nu vrem să-l pierdem pe Pedri încă două luni. Suntem norocoși să îi avem pe Kounde și Araujo, ambii se pot adapta în poziții diferite. În funcție de jucătorul advers, vom vedea de unde putem obține cel mai bun randament. Este grozav că putem schimba pozițiile așa”, a declarat tehnicianul catalanilor.

Ancelotti, mesaj ferm: „Să privim Barcelona ca pe un leu, nu ca pe o pisică”

De cealaltă parte, Carlo Ancelotti a folosit o metaforă interesantă pentru a-și avertiza elevii să nu subestimeze Barcelona și a vorbit despre posibilitatea de a fi demis dacă nu va reuși să câștige măcar un trofeu în acest sezon, dezvăluind că își dorește să continue. Decizia îi aparține, însă, președintelui Florentino Perez.

„Mâine trebuie să privim Barcelona ca pe un leu, nu ca pe o pisică. Dacă ne vom uita la ei ca la o pisică ar însemna că mergem la o petrecere și nu va fi deloc așa. Întotdeauna am teamă înaintea unor astfel de meciuri, teama nu te părăsește niciodată. Ultimele două ore înainte de meci sunt cele mai dificile pentru mine. Vom juca ofensiv, da. Ofensiv, dar fără riscuri. Este greu de prezis ce meci va fi mâine, fiecare meci are istoria lui. Jocul poate fi diferit, în funcție de ce se întâmplă pe teren.

Dacă merit să continui în funcție? Este o evaluare pe care trebuie să o facă clubul, aș ramâne toată viața la acest club. Știu că este imposibil, dar mi-aș dori. Este o decizie a clubului și se va lua la sfârșitul sezonului.Gândul meu este că vreau să continui,sper să fie așa”, a spus tehnicianul italian.

Playsport.ro