luni 4 ianuarie 10:55 AM

       Abonare la google news

Răzvan Stanca recunoaște că a făcut tratament cu ozon la FCSB: „La început e dureros, se umflă pielea!” + Elogiu pentru preparatorul Thomas Neubert


Răzvan Stanca (40 de ani), fost goalkeeper la FCSB, a recunoscut, în cadrul emisiunii Prosport.ro Live, că a făcut ozonoterapie, în perioada în care a evoluat pentru formația bucureșteană.


Răzvan Stanca a evoluat timp de doi ani pentru FCSB, în perioada 2011-2013. Acesta s-a mai aflat pentru o scurtă perioadă, în 2010, la echipa roș-albastră, sub formă de împrumut de la Pandurii Târgu Jiu.

Acesta s-a retras din cariera de fotbalist, în 2018, de la Pandurii.

Răzvan Stanca recunoaște că a făcut tratament cu ozon la FCSB

Fostul goalkeeper spune că ar fi făcut ozonoterapie, în perioada în care s-a aflat la FCSB, iar preparator fizic era neamțul Thomas Neubert. Deși ozonoterapie este o procedură controversată, Stanca susține că nu este interzisă. În plus, acesta a mărturisit că a urmat această procedură de refacere și în perioada în care s-a aflat la Pandurii Târgu Jiu.

„Nu cred ca se făcea, pentru că riscai. Erau niște energizante, vitamine, minerale, nu cred că era ceva în plus. La FCSB am făcut acea terapie cu ozon, ca să revi mai repede. Am făcut și la Pandurii, dar eu sunt de părere că nu trebuie să forțezi acest proces. Trebuie să-ți revi natural. La început e dureros, se umflă pielea”, a declarat Răzvan Stanca, la Prosport.ro Live.

Răzvan Stanca susține că îl apreciază foarte mult pe preparatorul fizic de la FCSB, Thomas Neubert.

„Tomi esti primul preparator care m a facut sa ma pregatesc 100%”, i-ar fi spus Răzvan Stanca lui Thomas Neubert, în perioada în care a lucrat cu acesta la FCSB.

Sursa: Prosport.ro