marți 24 ianuarie 4:59 PM

       Abonare la google news

Războiul dintre Mauro Icardi și Wanda Nara capătă proporții. Prima lovitură sub centură a atacantului nu a avut efectul scontat


În luna septembrie a anului trecut Mauro Icardi și Wanda Nara au decisă să pună punct căsniciei lor. De atunci, atacantul a încercat de mai multe ori să se împace cu Wanda însă fără succes. În această situație, el a ieșit la atac și i-a blocat cardurile fostei șoții. Demersul său a înfuriat-o la maxim pe Wanda Nara, care s-a mutat în Argentina împreună cu cele două fete pe care le are împreună cu Icardi.


Război total între Mauro Icardi și Wanda Nara

Mauro Icardi (29 de ani) și Wanda Nara (36 de ani) au format mulți ani unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lumea fotbalului. Atacantul și modelul argentinian erau căsătoriți din anul 2014, ei având împreună două fete, Francesca și Isabella. În luna septembrie a anului trecut, după mai multe neînțelegeri, Mauro și Wanda au decis să pună punct căsniciei lor.

Ei au demarat procedurile de divorț în ciuda eforuturlor lui Icardi de a salva mariajul. Potrivit Corriere dello Sport se pare că ”războiul” dintre ei este inevitabil. Atacantul lui Galatasaray a luat o primă decizie radicală. El i-a blocat cardurile fostei soții și vrea să ceară custodie comună pentru cei doi copii pe care ăi are cu Wanda Nara. Aceasta a fost profund deranjată și a decis să se mute definitv în Argentina împreună cu cele două fete.

După ce a încercat în van să se împace cu Wanda Nara, Mauro Icardi este acum gata de război. Conform celor mai recente informații venite din Argentina, fotbalistul vrea să ceară custodie comună pentru cele două fete, Francesca și Isabella, care au 8 și, respectiv, 6 ani.

Maurito nu vrea ca fetele să se mute definitiv la Buenos Aires. Cele două sunt deja de câteva săptămâni acolo, împreună cu mama lor, în timp ce fotbalistul este în Turcia.

Icardi i-a blocat cardurile, iar ei nu i-a plăcut deloc acest comportament”, au notat cei de la Corriere dello Sport.

Wanda Nara, acuzată că ar fi avut o relație extraconjugală cu un jucător de la Inter Milano

Mauro Icardi (29 de ani) a ajuns la PSG în anul 2019. Argentinianul a fost cumpărat de la Inter Milano, echipă pentru care evoluase timp de șase sezoane. De la venirea sa pe Parc des Princes, Icardi nu a mpresionat și afost împrumutat la Galatasaray în vara anului trecut.

În urmă cu câteva luni au apărut noi detalii cu privire la adevăratul motiv pentru care Mauro Icardi a ales să plece de la Inter Milano . În anul 2019, soția sa, Wanda Nara, a fost acuzată de infidelitate. Potrivit jurnalistului Fabrizio Corona, Wanda ar fi avut o relație extraconjugală cu Marcelo Brozovic, coleg cu Icardi la Inter. Aceasta l-a dat imediat în judecată pe jurnalistul italian dar procesul s-a desfășurat abia acum. În cadrul procesului, Wanda, care este și agentul lui Icardi, a dat mai multe detalii despre situația soțului său la Inter. Ea susține că Icardi a fost ”obligat” să plece de la Milano.

După acel articol în care apăreau informații false au apărut problemele și Mauro s-a văzut obligat să schimbe echipa. La Inter i-au spus că trebuie să își schimbe imprsarul, că nu mai trebuie să aibă o avocată.

Am cinci copii care au fost la școală în Milano în acea perioadă. Acolo a început, de asemenea, marea ruptură între Icardi, fanii clubului și conducere. Suntem o familie tradițională și acest lucru ne-a adus probleme atât în familie, cât și în afara ei”, a spus Wanda Nara, conform Gazzetta dello Sport.

Playsport.ro