marți 24 ianuarie 8:59 AM

       Abonare la google news

Războiul dintre Lucian Burchel și Mihai Pintilii continuă. „Și-a făcut rău”


FCSB este în război cu Școala de Antrenori a FRF și cu președintele acestei instituții: Lucian Burchel. Asta după ce Mihai Pintilii a devenit, neoficial, antrenorul principal de la FCSB. Din momentul plecării lui Nicolae Dică, problema omului cu licență de la FCSB a fost intens discutată.


Iar după plecarea echipei în cantonament, acolo unde nu a fost luat și Leo Strizu, au dus la vorbe grele. După meciul cu Hermannstadt, câștigat de echipa lui cu 1-0, Mihai Pintilii l-a atacat pe Lucian Burchel.

Răspunsul lui Burchel

La doar o zi după discursul lui Mihai Pintilii, Lucian Burchel i-a răspuns, spunând că nu are vreo problemă personală cu antrenorul de la FCSB, ci doar vrea ca regulamentul, despre care spune că este încălcat de echipa de pe locul trei din Superligă, trebuie să fie respectat.

„Nu mi-am propus să comentez ceea ce spune unul și altul despre mine. Consider că Mihai a fost cuprins de prea mari emoții, nu mă interesează dacă gândește că o să fie suspendat sau nu și că oricum nu îl interesa ce spune. Dar și-a făcut mult rău prin apariția la flash interviuri, iar noi vom căuta să reglementăm și astfel de intervenții. Doar Leo Strizu putea să vorbească. Nu o să comentez calitatea limbajului său. Băiatul poate că a fost prea euforic după victorie.

Eu nu am nimic personal cu el. Eu veghez doar ca regulamentul să fie respectat. Iar eu consider că FCSB a încălcat regulamentul. Vom analiza și ce a spus Pintilii la flash interviuri și vom face o nouă sesizare dacă o să fie cazul. Nu voi tolera nimic. Eu doresc doar să fac aceste cluburi să înțeleagă să nu mai încalce legislația din România. Nu am nimic personal cu nimeni. Sunt deschis la dialog cu oricine are vreo nelămurire. Eu îl consider pe Pintilii un băiat care poate să reușească în antrenorat, dar acum greșește cu unele lucruri”, a încheiat Lucian Burchel.

Ce a spus Pintilii despre Burchel?

Antrenorul de la FCSB, care are o serie aproape perfectă pe banca echipei din capitală, șapte victorii în opt partide de campionat, a avut un discurs dur la adresa lui Burchel, despre care spune că nu este interesat de corectitudine, ci doar vrea să își facă o imagine sub numele lui.

”Nu m-au deranjat deloc discuțiile. Tam-tam-ul nu își are rostul. Chiar nu vreau să comentez, să îl lăsăm pe domnul Burchel să își facă investigația, să mă caute, să trimită și poliția să mă aresteze, nu am nicio problemă.

Dumnealui știe că am început cursul pentru carnetul de antrenor, nu știu de ce tot insistă. Nu pot să antrenez, așa, să mă dea afară din țară sau să mă aresteze. Ce pot să fac eu. Sincer, nu știu ce să răspund”, a declarat Mihai Pintilii înaintea meciului cu Hermannstadt.

Playsport.ro