Rapidiştii îşi iau avânt spre titlu după încă un meci care a ridicat fanii în picioare: "Acesta este scretul nostru" - Știrile.eu

duminică 5 februarie 2023 12:06 AM

Rapidiştii îşi iau avânt spre titlu după încă un meci care a ridicat fanii în picioare: „Acesta este scretul nostru”Rapid şi-a consolidat locul pe podium, acolo unde va rămâne indiferent de rezultatele rivalelor FCSB şi Universitatea Craiova aflate în spatele ei în clasament.

Dugandzic a dat recital cu FC Voluntari, secondat de Alexandru Albu, cel care şi-a trecut la rândul său numele pe lista marcatorilor. Pentru Rapid a fost meciul cu cele mai multe goluri reuşite acasă în acest ssezon.

Alexandru Albu a reuşit un gol spectaculos în finalul primei reprize Copyright: xFlaviuxBuboix Alexandru Albu a reuşit un gol spectaculos în finalul primei reprize, Copyright: xFlaviuxBuboix

„O victorie meritată, ne doream să avem 9 pucnte din cele 3 meicuri, dar nu ne-a ajutat terenul la Cluj, ceea ce contează este până la urmă victoria din această seară. Sunt fericit că am reuşit să marchez, să îmi ajut echipa să câştigăm, cel mai important să ne facem suporterii fericiţi. Dugandzic este atacant, trebuie să dea goluri, ar fi bine să reuşească câte un hattrick la fiecare meci.

Aşa poate ieşi şi golgeheter şi este foarte bine pentru toată lumea. Ştim ce pretenţii au suporterii şi noi în vestiar, însă trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Trebuie să intrăm în play-off, apoi vom vedea la ce diferenţă vom fi de primele locuri. Prioritar este să luăm maximum din aceste meciuri care ne-au rămas”, a declarat mijlocaşul echipei pregătite de Mutu.

Principalul atu în cursa pentru titlu

Albu consideră că susţinerea fanilor îi împinge de la spate să îşi depăşească limitele de multe ori.

Fanii rapidului vin în număr mare la stadion indiferent de numele adversarului întâlnit de echipa lui Adi Mutu Fanii Rapidului vin în număr mare la stadion indiferent de numele adversarului întâlnit de echipa lui Adi Mutu

„Secretul îl reprezintă suporterii noştri, în momentul cînd adversarii ne domină ei ne dau aripi să muşcăm din adversar. Ne bucurăm pentru fiecare jucător care rămâne alături de ei, nu doar pentru Sefer, aţi văzut că şi Fusho este un jucător cu calitate.

Îi trebuie puţin timp, are doar câteva antrenamente alături de noi. Orice jucător care va veni îl vom primi cu braţele deschise. La derbyul de mâine seară mi-aş dori să bată CFR-ul. Dar pentru noi ca şi clasament un egal ar fi cel mai avantajos”, a recunoscut rapidistul.

A ajuns primul „tunar” al României

Cu cele trei goluri de sâmbătă seară, Dugandzic este noul golgheter al Superligii. L-a depăşit pe italianul Compagno de la FCSB. Croatul Rapidului are 15 reuşite în rundele scurse până acum din această stagiune.

Marko Dugandzic a reulit un singur gol în 13 meciuri jucate în Superligă pentru CFR, în stagiunea precedentă Marko Dugandzic a reulit un singur gol în 13 meciuri jucate în Superligă pentru CFR, în stagiunea precedentă

Mulţumesc suporterilor pentru felul în care sunt alături de noi şi că ne încurajează de fiecare dată. Ciudat golul pe care l-am luat în prelungiri, dar până la urmă este bine pentru noi să continuăm această formă. Avem un bilanţ bun în acest an.

Am spus şi la conferinţa de presă că nu mă concentrez pe ideea de a fi golgheter, vreau să joc bine, să fiu sănătos, echipa să arate bine pe teren. Dacă reuşsesc să înscriu este foarte bine, dar nu vreau să spun presiune pe mine”, au fost cuvintele vârfului venit în Giuleşti de la CFR.

 

Playsport.ro