Rapid e revelația Superligii, dar Marius Șumudică spune că cel mai bun jucător român din fotbalul intern e la FCSB - Știrile.eu

miercuri 8 februarie 2023 8:34 AM

Rapid e revelația Superligii, dar Marius Șumudică spune că cel mai bun jucător român din fotbalul intern e la FCSB


Deși Rapid, echipa sa de suflet, face un sezon foarte bun până în acest moment, Marius Șumudică a remarcat un jucător de la rivala FCSB pentru evoluțiile din această stagiune. Este vorba despre Darius Olaru, mijlocașul central în vârstă de 24 de ani, despre care presa din Scoția a scris recent că s-ar afla în vizorul celor de la Rangers.

Marius Șumudică, impresionat de căpitanul celor de la FCSB: „Îi prevăd un viitor extraordinar”

Șumudică a vorbit despre meciul dintre CFR Cluj și FCSB și a ținut să spună că a fost impresionat de prestația lui Olaru. Antrenorul de 51 de ani de la Al Raed a apreciat că fostul jucător de la Gaz Metan Mediaș ar avea capacitatea de a se impune într-un campionat puternic din Europa în acest punct al carierei lui.

„Referitor la fotbalul nostru. Am urmărit meciul dintre CFR și FCSB. Mi s-a făcut un pic dor de fotbalul românesc. Nu mă așteptam la acel nivel ridicat. Mi-a plăcut jocul FCSB-ului, cel mai bun din acest an. Au jucat peste așteptări și rar mi-a fost dat să văd o echipă românească care să domine CFR în acest fel.

Am văzut un jucător, care pentru mine, este unul dintre puținii români care se pot impune în străinătate, Olaru. Îi prevăd un viitor extraordinar. Este un jucător care are toate ingredientele pentru a face pasul către o echipă mare din Europa. Capacitate mare de efort, stă bine pe picioare și are ce îi lipsește unui român în străinătate. Este un fotbalist complet pentru mijlocul terenului”, a spus Marius Șumudică potrivit digisport.ro.


Ce au scris jurnaliștii scoțieni despre interesul lui Rangers pentru Darius Olaru

Playmaker-ul român de 24 este un jucător influent pentru clubul din vârful clasamentului, iar căpitanul FCSB-ului a avut prestații remarcabile în ultimele sezoane. Rangers ar putea urmări ce se întâmplă cu Darius Olaru la FCSB pentru restul sezonului cu conexiuni puternice între clubul de pe Ibrox și mijlocaș”, au scris cei de la Rangers News.

Ce a spus Darius Olaru după CFR Cluj 0-1 FCSB

„Așa e fotbalul, de asta e frumos. Dacă etapa trecută am pierdut punctele, acum am reușit să le câștigăm. Cred că în prima repriză am avut niște situații bune de a marca. Ne bucurăm că am reușit să dăm lovitura pe final.

O victorie foarte frumoasă, cred că am meritat. Asta ne dă moral pentru viitor. Acum 15 etape eram la 20 de puncte și nu ne mai gândeam la titlu. Ne apropiem pas cu pas și vedem la finalul sezonului unde o să ne clasăm”, a declarat mijlocașul central la finalul partidei din Gruia.

Playsport.ro