miercuri 25 ianuarie 3:00 PM

       Abonare la google news

Rapid a transferat de la vicecampioana mondială! Anunț important făcut de conducerea giuleșteană


Spre deosebire de fotbal, conducerea giuleșteană de la handbal anunță transferuri spectaculoase. Echipa surpriză din această ediție a Ligii Campionilor a adus o vicecampioană mondială. Aceasta va veni în vară la București.


Conducerea giuleșteană a anunțat un transfer de senzație la echipa lui Carlos Viver

Rapid este într-un moment de grație la handbal feminin. Echipa a devenit campioană iar acum are șanse să meargă departe în Liga Campionilor. În plus, giuleștencele beneficiază și de susținerea frenetică a suporterilor. De aceea șefii clubului nu vor să îi dezamăgească pe aceștia și caută să întărească deja echipa pentru sezonul viitor. Lara Kanor a fost deja anunțată că va evolua la București, din sezonul viitor, dar franțuzoaica nu va fi singura noutate din lotul Rapidului. Lara Gonzalez Ortega, jucătoare de 31 de ani, se va transfera în vară, din Paris.

Vicecampioana mondială Lara González Ortega va ajunge la Rapid din sezonul viitor. Internaționala spaniolă are 129 de selecții la echipa națională cu un număr de 130 goluri marcate, a veni anunțul campioanei României.

De-a lungul careierei, Lara a jucat la Metz, Siofok, Esbjerg, Besanco și Paris 92, cu care a semnat în 2021. Lara are 129 de selecții pentru naționala Spaniei, cu care a obținut locul 2 la Mondialul din 2019 și la Europeanul din 2024.

Care este situația Rapidului în grupa de Liga Campionilor

Campioana României a avut un meci dificil contra celor de la Kastamonu, chiar dacă echipa turcă este pe penultimul loc în grupă și în cele douăsprezece etape care s-au scurs a înregistrat doar o victorie și un egal. Rapid s-a impus până la urmă cu 28 – 22, dar victoria a venit de abia pe finalul meciului. Giuleștencele au rămas neînvinse pe teren propriu.

Au mai rămas două etape de jucat în Grupa B, iar situația este una încurcată. Metz e pe primul loc, cu 21 de puncte, urmată de trei formații, Gyor, Esbjerg și Rapid, cu câte 18. Primele două clasate merg în „sferturi”, iar cele de pe locurile 3-6 în optimi de finală. Campioana României mai are de jucat în deplasare cu Metz și acasă cu ultima clasată, Lokomotiva Zagreb. Confruntarea cu echipa din Franța va avea loc pe 4 februarie

Carlos Viver speră să depășească toate problemele de sănătate cu care s-au confuntat jucătoarele sale. Cu un lot integral, giuleștencele vor avea șanse și la meciul din Franța. „Avem o săptămână întreagă să ne recuperăm, sper să reușim și să nu mai fim o infirmerie„, a comentat antrenorul rapidistelor, după ultimul succes al echipei

Playsport.ro