vineri 1 ianuarie 4:01 PM

       Abonare la google news

Raluca Bădulescu, probleme iar cu Poliția. Ce ilegalitate a comis blonda la final de 2020


Anul nu s-a terminat prea bine pentru una dintre vedetele de la Kanal D. Raluca Bădulescu a avut iar probleme cu Poliția. Iată ce ilegalitate a comis blonda la final de 2020.


Raluca Bădulescu, probleme cu Poliţia Rutieră

În ultima seară din an, Raluca Bădulescu a avut iar probleme cu Poliția Rutieră. Jurata de la “Bravo, ai stil!” a comis o ilegalitate chiar la final de an ieşind din casa după 23, ora prevăzută de lege, dar şi fără declaraţie pe propria răspundere. Blonda a fost oprită de oamenii legii în dreptul Arcului de Triumf din Capitală, la ora 23:13. La o scurtă verificare, nu avea nici extinctor în maşină, dar nici actul de identitate.

Se pare că vedeta de la Kanal D nu a fost deloc mulţumită de faptul că poliţiştii au amendat-o, însă la final aceasta şi-a recunoscut greşeala şi va plăti suma uriaşă datorată statului.

“Îndepliniți trei sancțiuni: lipsa documentelor, lipsa extinctorului și nu aveți nici declarația. Veți fi sancționată contravențional. Sancțiunea pentru lipsa documentelor este 870 de lei, pentru lipsa extinctorului este de 870 de lei și pentru că nu aveți declarație este între 500 și 2.500 de lei”, i-a spus agentul, Ralucăi Bădulescu, potrivit imaginilor difuzate de cei de la România TV.

Raluca Bădulescu, sub influenţa alcoolului la volan?!

Un alt lucru observat de echipajul de Poliţie a fost faptul că vedeta părea că ar fi consumat alcool, însă acest detaliu nu a putut fi demonstrat, dat fiind că poliţiştii nu aveau aparat etilotest în dotare. Mai mult, oamenii legii ar fi mers în urma Ralucăi până aceasta a ajuns în casa în care locuieşte.

În vârstă de 46 de ani, Raluca Bădulescu este fiica fostului senator PDSR Doru Laurian Bădulescu. Vedeta TV a fost căsătorită cu modelul Vali Pungă și împreună au un băiat de 18 ani pe nume Alex. Din 2016 , aceasta este căsătorită cu Florin Stamin.

“Nu mă încadrez și nu cred în tiparele impuse de societate, cred cu tărie în propriul nostru fel de a ne vedea, de a face ceea ce ne bucura, de a simțit ceea ce dorim. Nu m-am izbit în viață asta cu o lipsă a încrederii în sine, indiferent de momentele prin care am trecut.

Nimeni nu trăiește doar pe roze. Am trecut și prin momente dificile. Dar trebuie să analizăm pozitiv situațiile, criticile, comentariile de care avem parte și să ne gândim cum ne putem schimba în bine”, spunea jurata de la “Bravo, ai stil!”, în urmă cu doar câteva luni.

Sursa: Playtech.ro