Radu Siffredi face scheme de MMA, după ce i s-a băgat acul în venă! Show în stradă cu Oana Matache și iubitul ei - Știrile.eu

duminică 19 martie 2023 4:03 PM

Radu Siffredi face scheme de MMA, după ce i s-a băgat acul în venă! Show în stradă cu Oana Matache și iubitul ei


Poate vă întrebați ce fac Oana Matache și Radu Siffredi atunci când cred că nu îi vede nimeni. CANCAN.RO, site-ul numărul 1 din România, răspunde acestei dileme printr-o poveste în imagini, așa cum v-am obișnuit. Vă mai spunem, încă de la început, că cei doi adulți cu responsabilități se comportă ca doi liceeni îndrăgostiți, fără griji. Cel puțin asta reiese din fotografiile pe care urmează să vi le prezentăm, cu tot cu explicații.

Ziua în amiaza mare, îmbrăcați după ultima modă, cu haine largi și branduri sofisticate, sora Deliei și iubitul deloc tolerat de Gina Matache au decis că e momentul să ia o gură de aer. Și nu oricum, ci cu puțină treabă prin București. Căci nevoile lui Radu sunt poruncă pentru Oana, aceasta și-a lăsat copiii cine știe pe unde, s-a urcat la volan și l-a condus pe iubit la destinație.


( NU RATA: RADU SIFFREDI A LUAT ATITUDINE! CE MESAJ A PUBLICAT IUBITUL OANEI MATACHE, DUPĂ CE A FOST ACUZAT CĂ AR CONSUMA SUBSTANȚE INTERZISE )

Oana Matache își conduce iubitul unde are nevoie, Radu fiind „pasager de lux” (Foto: CANCAN.RO)

Radu Siffredi, dus de Oana Matache la analize „să se caute”

Prima oprire a cuplului a fost la un centru de analize, unde au zăbovit timp de jumătate de oră. După tot valul de invective adresate celor doi, cum că ar consuma substanțe care alterează realitatea, Oana și partenerul au decis să demonstreze contrariul.

Și-au luat inima în dinți și au plecat să facă analize de sânge. Radu Siffredi a și postat ulterior un buletin din care ar fi reieșit că nu s-a depistat nicio „materie” interzisă în organismul acestuia.

Oana Matache și Radu Siffredi ies din centrul de analize și se îndreptă către o cafenea (Foto: CANCAN.RO)

( CITEȘTE ȘI: OANA MATACHE, ÎN PERICOL SĂ RĂMÂNĂ FĂRĂ COPII DIN CAUZA AMANTULUI. PROTECȚIA COPILULUI S-A ALERTAT! RĂZVAN A INTERVENIT ÎN FORȚĂ ȘI… AVEM TOATE DETALIILE! )

Scheme de MMA la cafenea, marca Radu Siffredi

Fără a ține cont de vreun program anume, deși Oana Matache este mamă a doi copii cu acte în regulă, îndrăgostiții desprinși parcă din „Liceenii” au ieșit alături de mai mulți cunoscuți la o cafea. Fără prea multe gesturi tandre, cuplul pare să fi dezvoltat propriul cod al iubirii. Căci imediat după ce s-au instalat pe băncile oferite de local au început să dea frâu liber sentimentelor.

Radu Siffredi mimează o lovitură de picior cu direcție către Oana Matache (Foto: CANCAN.RO)

E și asta o formă de afecțiune, căci în imaginile surprinse de CANCAN.RO se poate observa cum Oana stă jos, iar Radu în picioare. Bărbatul profită de poziția superioară și într-un acces neînțeles de afecțiune pentru partenera lui, mimează o lovitură de picior prin piruetă. Mai să creadă audiența că se află la un meci de MMA, nu alta!

( ACCESEAZĂ ȘI: IMAGINI SUCULENTE CU SORA DELIEI ALĂTURI DE IUBIT! + AU ”PUFĂIT” LA GREU ÎN MAȘINĂ. OANA MATACHE ALIMENTEAZĂ SCANDALUL! A APĂRUT ÎN PEISAJ CU RADU SIFFREDI ȘI COPIII )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Cancan.ro