Radu Drăgușin, acuzat că-l copiază pe Cristiano Ronaldo: "Un an nou, obiective similare" + Cum a ajuns printre cei mai urmăriți 50 de fotbaliști din Europa - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 8:34 AM

Radu Drăgușin, acuzat că-l copiază pe Cristiano Ronaldo: „Un an nou, obiective similare” + Cum a ajuns printre cei mai urmăriți 50 de fotbaliști din EuropaRadu Drăgușin (18 ani) reușește să câștige tot ma mult teren la Juventus Torino. După ce este tot mai agreat de Andreas Prilo, fundașul român s-a impus în lotul de 23 al echipei mari.

Internaționalul de tineret a fost ținta coechipierilor săi după ultima postare pe Instagram. Radu Drăgușin a postat pe rețeaua socială o fotografie cu ocazia începutului de an, la care a adăugat mesajul: „Un an nou, obiective similare”.

Cu 24 de ore înainte, Cristiano Ronaldo a postat tot pe Instagram o fotografie de la antrenamentul lui Juventus cu exact același mesaj: „Un an nou, obiective similare”.

Radu Drăgușin, acuzat că-l copiază pe Cristiano Ronaldo: „Un an nou, obiective similare” + Cum a ajuns printre cei mai urmăriți 50 de fotbaliști din Europa

Nicolo Fagioli, jucător promovat de la Juventus U23 la echipa mare, la fel ca Drăgușin, l-a ironziat pe colegul său: „L-ai copiat pe Ronaldo?”, a scris Fagioli. Aproape 250 de oameni au apreciat mesajul lui Fagioli, printre care și alți colegi de la Juventus.

Radu Drăguşin, fundaşul selecţionatei de tineret a României şi al echipei italiene Juventus Torino, a fost inclus de UEFA pe lista celor 50 de tineri fotbalişti de urmărit în cursul anului 2021, dată publicităţii marţi.

„Aflat de două sezoane la Juventus, impozantul căpitan al echipei de tineret a României şi-a făcut recent debutul în Serie A şi în Liga Campionilor. Este înalt, solid şi talentat. Urmăriţi-l cu atenţie la Campionatul European Under 21”, scrie site-ul UEFA.com în scurta prezentare făcută jucătorului român.

„Cristiano Ronaldo se poartă frumos cu Radu și cu ceilalți tineri, toate vedetele de la Juventus sunt preocupate să le dea sfaturi, să-i ajute. Drăgușin, ca să-l imite pe Ronaldo, muncește 4 ore pe zi, în afara antrenamentului propriu-zis! Două ore înainte și două ore după”, a recunoscut Florin Manea, impresarul fotbalistului.

Radu Drăguşin, în vârstă de 18 ani, a sosit la Juventus în vara lui 2018, fiind transferat de torinezi de la Sport Regal Bucureşti, în schimbul sumei de 250.000 de euro, conform presei italiene.

Sursa: Prosport.ro