marți 24 ianuarie 3:10 PM

       Abonare la google news

Radu Banciu a dat de pământ cu Ioana Cosma și Mihai Mironică. Primul post TV la care cei doi moderatori au interzis!


Șocul săptămânii din televiziunile din românia vine de pe Bulevardul Pache Protopopescu. PROTV a decis să renunțe la singura emisiune de sport ce se difuza pe un post al trustului: ”Ora exactă în sport”, de pe Pro Arena.


În urma scoaterii emisiunii de pe post, și-au reziliat contractele Leonard Badea,  Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță, Ionuț Coandă și Dan Ionescu, alături de Mihai Mironică și Ioana Cosma.

Radu Banciu, reacție după scandalul de la PROTV

Radu Banciu, celebrul jurnalist care satirizează presa de la noi, a comentat situația despărțirii de Ioana Cosma și Mihai Mironică. Acesta a spus, în cadrul unei emisiuni de pe Prima Sport, că cei doi nu vor devenii colegii lui.

Mai mult, el spune că locul Ioanei Cosma nu este în presa sportivă, prezența ei în acesr domeniu fiind neimportantă.

„Dacă mă întrebați pe mine, nu vin la noi. Ioana Cosma nu vine sigur și puține șanse să vină Mironică întrucât conducerea de sport de aici nu mai e cea de la Pro TV.Dacă mă întrebați pe mine, nu îi înghite nimeni aici. Că la noi în general transferurile în televiziuni se fac pe cumetrii, nu pe competențe.

Dacă se fac pe competențe, ei nu ajung aici.La Digi pot ajunge, mai mult Mironică, Ioana Cozma nu cred că va mai continua pe televiziune de sport. Nu văd de ce ar mai continua în sport, ea nu era necesară. Era doar o prezență, nu era pricepută la sport mai mult decât în alt domeniu. Dar este o plecare normală. O emisiune proastă, fără audiențe. Emisiunea nu aducea niciun profit, era aceeași emisiune modestă, lălăită, fără personalitate, fără anvergură, fără nimic. E consecința firească a slabului conținut și asta știe și PRO-ul că nu era nimic de valoare acolo” e declarația lui Radu Banciu.

Leo Badea a confirmat ”șocul” de la PROTV

Cel care a anunțat că șapte oameni de la PRO TV au fost demiși sau și-au dat demisia a fost Leo Badea, cel care a afirmat și că 5 februarie va fi ultima zi în care ”Ora exactă în sport” va fi difuzată.

“Am fost informați că din data de 5 februarie 2023 emisiunea „Ora exactă în sport” se închide. 7 persoane au primit preaviz. Ioana Cosma, Mihăiță Mironică, Dan Ionescu, Alin Floroiu, Florin Culiță, Robert Zamfirescu și eu am fost dați afară.

Solidar cu noi, Ionuț Coandă și-a dat demisia. Era șef departament sport. Ca să nu existe interpretări, am trimis ca să aflați de la mine adevărul”, a anunțat Leo Badea într-o postare pe Facebook.

Playsport.ro