Puya, "altercaţie" în ziua nunţii cu Melinda Grădescu! De ce s-a supărat fostul concurent de la America Express pe ziarişti - Știrile.eu

duminică 19 martie 2023 2:47 PM

Puya, „altercaţie” în ziua nunţii cu Melinda Grădescu! De ce s-a supărat fostul concurent de la America Express pe ziarişti


Puya și Melinda au devenit soţ şi soţie în 2011. Artistul şi-a dorit ca evenimentul să se desfăşoare într-un cadru restrâns, departe de ochii curioşilor. În ziua cea mare, concurentul de la „America Express” a avut o mică dispută cu jurnaliştii care îşi doreau să obţină informaţii şi imagini de la petrecere. Iată cum a reacţionat cântăreţul.

Puya, pe numele lui real Dragoș Gărdescu, formează un cuplu cu Melinda din 2006. Cei doi au ajuns în fața ofițerului Stării Civile 5 ani mai târziu, în 2011, când în viața lor apăruse deja prima fetiță. Cununia civilă a celor doi a fost una atipică. Atât mirii, cât şi invitaţii au respectat un dress code neobişnuit pentru un astfel de eveniment, inspirat din stilul vestimentar al cântăreţului. Mai exact, Puya nu a renunţat la hainele largi nici în ziua cea mare în care a spus „Da”, iar el şi soţia sa au fost văzuţi în pantaloni scurţi şi tricou.


CITEŞTE ŞI: VIDEO | MOTIVUL INCREDIBIL PENTRU CARE PUYA A OPRIT UN CONCERT. FANII AU RĂMAS MASCĂ

Deşi în prezent, Puya este mult mai deschis în ceea ce priveşte viaţa sa privată, în trecut lucrurile nu stăteau deloc aşa. După participarea la „America express”, fanii cântăreţului au vrut să afle cât mai multe lucruri din intimitatea sa, iar artistul nu a avut nicio problemă să le povestească.

Puya şi Melinda în faţa Stării Civile (Sursă foto: arhivă cancan)

Puya le-a declarat „război” jurnaliștilor în ziua nunţii

În ziua în care a ajuns în fața Stării Civile, Puya şi-a dorit discreţie absolută. Jurnaliştii care au dorit să obţină exclusivităţi de la fericitul eveniment au avut „probleme” cu artistul. Rapperul a încercat să îi îndepărteze pe oamenii din presă și să le explice clar că nu sunt invitați la eveniment, în stilul său caracteristic.

După ce au devenit soț și soție în acte, a urmat și ceremonia religioasă, care a fost organizată la o biserică din comună Belciugatele. Petrecerea a avut loc pe malul lacului, la cort, iar printre cei care au întreţinut atmosfera se numără nume sonore din industria muzicală precum Delia, Smiley și Connect-R. De asemenea, o trupă de lăutari a dat startul distracției.

Cancan.ro