Pușcas s-a accidentat și nu va mai ajunge la echipa națională. Un fotbalist de Farul îl va înlocui pe atacantul lui Genoa - Știrile.eu

duminică 19 martie 2023 11:25 AM

Pușcas s-a accidentat și nu va mai ajunge la echipa națională. Un fotbalist de Farul îl va înlocui pe atacantul lui Genoa


Probleme pentru Edi Iordănescu încă de la primele meciuri ale naționalei. George Pușcaș s-a accidentat la echipa de club și nu va mai ajunge în cantonamentul României.

Pușcas are probleme la genunchi și nu a jucat niciun minut pentru Genoa în ultimul joc din Serie B. Selecționerul a aflat de accidentarea atacantului și a luat decizia să-l înlocuiască cu un alt fotbalist ofensiv. Astfel, Louis Munteanu, jucătorul Farului, va fi chemat la prima reprezentativă, conform gsp.


Face saltul la prima echipă

Munteanu era convocat inițial pentru echipa de tineret, dar acum va face pasul la naționala mare și ar putea să debuteze pentru naționațî în Andorra.

România va juca  primele meciuri în campania de calificare la Campionatul European de Fotbal din 2024, cu Andorra și Belarus.

Playsport.ro