Profeții horror pentru 2021: războaie, cipuri și un cutremur devastator - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 5:05 PM

Profeții horror pentru 2021: războaie, cipuri și un cutremur devastatorCare sunt previziunile geniilor pentru anul 2021? Profeții nu au vizualizat deloc întâmplări bune. Care sunt lucrurile pe care au crezut aceștia că urmează să le întâmpinăm în Noul An?

Profeții 2021. Previziunile sunt sumbre

Nostradamus e unul din cei mai cunoscuți profeți din câți au existat vreodată. Acesta a lăsat în urma lui și previziuni care s-au adeverit. Predicțiile pentru anul 2021 ale sale nu sunt deloc încurajatoare, acesta scriind despre Noul An în care am intrat că va fi unul plin de cumpene, tulburător, catastrofal, apocaliptic. Interpreții profețiilor lui Nostradamus susțin că astrologul a prezis că în 2021 omenirea va trebui să se ocupe de zombi.

Mai mult decât atât, se pare că un om de știință rus va crea o armă biologică ce este capabilă să transforme oamenii în zombi. Detaliile și finalul acestei previziuni pare că sunt desprinse dintr-un film SF. Sfârșitul? După o perioadă de conviețuire deloc pașnică, va dispărea rasa umană. Acesta a mai prezis foame și foamete – probleme prezente veșnic pe acest pământ de altfel.

Cu toate astea, proporțiile care ar urma să fie vor fi la un cu totul alt nivel. „Vom vedea apele ridicându-se şi pământul prăbuşindu-se peste ele”, scrie Nostradamus – efectul furtunilor solare din cauza schimbărilor climatice: creșterea oceanelor și a cataclismelor de pe tot globul. Războaiele sunt următoarele, după tsunami și cutremure. „Focul şi o dâră lungă de scântei vor lumina cerul” – coliziunea unei comete cu planeta Pământ.

„Cel Mare să nu mai fie, întreaga lume să se termine”

„Poți vedea focul din cer, o scânteie lungă arzând? / Pe cer, vezi foc și o urmă lungă de scântei. Niciun asteroid nu reprezintă un risc de impact asupra Pământului în următorii 100 de ani. Noua lume va fi condusă de armată / Aproape izolat până aproape de țărm / Ajutor din partea elitei milaneze care se luptă / Ducele și-a lipsit ochii la Milano într-o cușcă de fier. upă o mare angoasă pentru omenire, se pregătește una mai mare. Marele motor reînnoiește veacurile: ploaie, sânge, lapte, foame, oțel și ciumă. Vom vedea cum apa crește și pământul cade sub ea”. „Puțini tineri: pentru început, pe jumătate morți. Murind din răutate, el îi va face pe ceilalți să strălucească și vor apărea mari rele într-un loc exaltat. Conceptele triste vor veni să le facă rău fiecăruia. Liturghie pentru a reuși. Părinți și mame morți de durere infinită, femeile în doliu, monstruosul pestilențial: Cel Mare să nu mai fie, întreaga lume să se termine”
Nostradamus

Sursa: Playtech.ro