PRO TV a umplut-o de bani pe Carmen Grebenișan. N-a câștigat Survivor, dar a primit în 21 de săptămâni cât un român într-o viață - Știrile.eu

miercuri 24 mai 2023 11:52 PM

PRO TV a umplut-o de bani pe Carmen Grebenișan. N-a câștigat Survivor, dar a primit în 21 de săptămâni cât un român într-o viațăLa aproape cinci luni de la debutul Survivor România 2023, show-ul de la PRO TV a ajuns la final și și-a desemnat marele câștigător: Dan Ursa.

Alături de marele câștigător, în ultima zi au ajuns Carmen Grebenișan, care a terminat pe locul trei, și Andrei Krișan, care s-a clasat pe poziția a doua, potrivit votului publicului.

Chiar dacă nu a reușit să ridice trofeul deasupra capului și să pună mâna pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro, Carmen Grebenișan tot s-a întors acasă cu o adevărată avere.

Câți bani a câștigat Carmen Grebenișan la Survivor România 2023

Inițial, presa tabloidă a scris că frumoasa blondă a primit 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană. Iar dacă această sumă ar fi reală, Carmen Grebenișan ar avea acum în cont cu 105.000 de euro mai mult! Pentru că a stat la Survivor România 2023 nu mai puțin de 21 de săptămâni.

Doar că jurnaliștii de la Fanatik afirmă că suma reală pe care Carmen Grebenișan a primit-o de la PRO TV pentru cele 21 de săptămâni este de 63.000 de euro, deoarece ea a primit „doar” 3.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană. O sumă la care mulți români de rând doar visează!

„Cele mai puternirce sentimente care le-am simțit vreodată, vreau să mă plesnesc, să văd dacă momentul este real. Alex, soțul meu, chiar dacă nu am vorbit decât o singură dată, mi-ai trasmis toată energia de care am avut nevoie! Aici, la Survivor, mi-a fost incredibil de greu să recunosc că mi-e frică, dar am învățat să-mi transform emoțiile în ceva pozitiv. Eu sper că am fost și amuzantă, daca nu am râs eu la gluemes mele și a fost de ajuns. Am putut să fiu eu 100% și să spun că sunt puternică”, a spus Carmen Grebenișan în finala Survivor România 2023, care a fost difuzată la PRO TV în seara zilei de 24 mai.

Carmen Grebenișan era văzută ca marea favorită în finală

Clasarea pe cea de-a treia poziție a lui Carmen Grebenișan i-a surprins pe mulți internauți, dar și pe o parte dintre foștii concurenți Survivor, deoarece aceștia o vedeau marea favorită în finală.

Playsport.ro