marți 24 ianuarie 9:16 PM

       Abonare la google news

Prime de până la 7300 de euro! Compania cu 93.000 de angajați care va oferi bonusuri, în aprilie 2023


Angajații unei companii vor putea primi, în luna aprilie a anului 2023, prime de până la 7300 de euro! Nu mai puțin de 93.000 de angajați vor avea parte de acest bonus din partea conducerii companiei, pentru eforturile pe care le-au depus, în ultimul an. Prima este mai mare față de cea a anului trecut. Atunci, angajații au primit bonusuri de 6000 de euro! Iată detaliile mai jos, în articol.


Sunt vești favorabile pentru nu mai puțin de 93.000 de angajați ai unei mari companii de pe piață, și anume Mercedes-Benz. Angajații vor primi prime în valoare de până la 7300 de euro, în luna aprilie a acestui an, potrivit reprezentanților companiei. Potrivit informațiilor, bonusul pe care angajații îl vor încasa direct pe card este mai mare, față de anul trecut. Atunci, compania germană le-a oferit angajaților săi prime de 6000 de euro.

Vezi și ZILE LIBERE 2023. EVENIMENTELE PENTRU CARE POȚI SĂ PRIMEȘTI CONCEDIU SUPLIMENTAR DE LA ANGAJATOR

Angajații vor primi bonusuri pentru performanțele lor

Deși nu a fost emis raportul pentru anul 2022, referitor la rezultatele financiare pe care le-a avut compania, deja se întrunesc reprezentanții Consiliului de Administrație și ai Comitetului General, pentru a stabili schema pentru împărțirea profitului.

Sabine Kohleisen, în numele departamentului HR al companiei, a transmis, scrie observatornews.ro: „Cu cel mai mare profit din toate timpurile înregistrat de companie, dorim să le mulţumim (n.r. angajaţilor) pentru tot efortul depus”.

În anul 2022, Daimler, proprietarul companiei Mercedes-Benz, a decis ca angajații săi să aibă parte de o primă substanțială, reprezentând o cotă parte din profitul obținut în anul precedent. Prin acest mod, reprezentanții companiei germane le-a mulțumit angajaților săi pentru eforturile pe care le-au depus, în decursul anului. Deși 2021 a fost un an dificil, din cauza pandemiei de coronavirus și din cauza crizei semiconductorilor, compania a reușit să se susțină pe piață.

Citește și CE SALARIU ARE UN MEDIC PSIHIATRU? CÂŢI BANI CÂŞTIGĂ ŞI PSIHOLOGII? SUMELE ÎNCASATE LUNAR, CU TOT CU SPORURI ŞI BONUSURI

Sursă foto: Pixabay

Cancan.ro