luni 4 ianuarie 7:58 AM

       Abonare la google news

Primar, fără pantaloni în timpul unui interviu video. Toată țara l-a văzut în ipostaza asta rușinoasă


Un primar a fost văzut de milioane de români fără pantaloni în timp ce se afla la un interviu video. Ipostaza rușinoasă are să-l urmărească pentru mult timp de acum încolo. Cum s-a întâmplat acest lucru?


Un primar a fost surprins fără pantaloni în timpul unei intervenții online

Primarul orașului belgian Anvers a apărut într-o ipostază care cu greu va fi uitată de popor. Acesta nu s-a îmbrăcat adecvat pentru un interviu online. Astfel, a fost surprins în timpul unui video call doar într-o cămașă în carouri în partea de sus și niște boxeri negri în partea de jos.

Totul s-a petrecut în cadrul unei intervenții de Anul Nou pentru un post de radio local, scrie The Brusseles Times. Bart De Wever a fost ochit întâi de toate de prezentatoarea emisiunii, care a observat imediat în timpul discuției ce reflectă oglinda din spatele bărbatului. ”Sunt puțin distrasă”, a spus realizatoarea Kim Debrie.

”Purtați o cămașă foarte frumoasă, probabil că ați pus-o special pentru noi. Dar sub cămașa respectivă: pare că stați în chiloți?”, a întreabat jurnalista. Oficialul a întrebat ulterior: „Cum ți-ai dat seama?”, surprins de detaliul semnalat de moderatoare. „La naiba, pentru că probabil stau în fața unei oglinzi. Nu am ținut cont de asta. Aici începe anul cu un moment deosebit de jenant. Îmi voi aminti asta pentru mult timp”, a afirmat edilul orașului Anvers.

„Duminică dimineață, acasă, ținutele sunt mai „sportive””

Nu este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva. Pandemia i-a relaxat pe cei care au lucrat de acasă, așa că astfel de cazuri mai puțin plăcute s-au mai petrecut în cazul oamenilor care erau nevoiți să intre de acasă în transmisiuni directe cu colegii de muncă sau chiar cu șefii, din comoditate.

Nici România nu a scăpat de ipostaze similare. Amintim că în luna mai a anului trecut ministrul Sportului a fost în centrul unui moment epic în direct la Pro X, acolo unde a intrat să comenteze subiectele momentului în sport. Din păcate, Ionuț Stroe a scăpat camera cu care se filma dintr-o neatenție, văzându-se clar că era îmbrăcat doar pe jumătate. Acesta s-a repliat rapid, iar în ciuda momentului puțin jenant politicianul a trecut rapid peste întâmplare și a continuat intervenția.

”Duminică dimineață, acasă, ținutele sunt mai „sportive”, chiar și atunci când dau interviuri…”, a fost comentariul pe care Stroe l-a postat lângă imaginea respectivă. Plus o completare. ”n-am o problemă că am devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă”, a comentat ironic ministrul Tineretului și Sportului.

Sursa: Playtech.ro