Prima zi din 2021 vine cu o veste tristă din muzică. Rapper-ul MF Doom a murit la 49 de ani - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 1:59 PM

Prima zi din 2021 vine cu o veste tristă din muzică. Rapper-ul MF Doom a murit la 49 de aniPe numele real Daniel Dumile, rapperul MF Doom era cunoscut pentru stilul aparte de interpretare şi pentru faptul că în show-uri purta diverse măşti. Într-un mesaj publicat pe contul de Instagram al rapperului, soţia lui a spus că el a murit pe 31 octombrie 2020. Reprezentanţii lui au confirmat de asemenea pentru revista Rolling Stone şi pentru NBC. „Pentru Dumile. Cel mai minunat soț, tată, profesor, student, partener de afaceri, iubit și prieten pe care l-aș fi putut avea vreodată”, a scris soţia rappe-ului.

Numeroşi artişti, între care Run The Jewels şi Tyler the Creator, i-au adus omagii.

Citeşte şi Rapperul Subsemnatu arestat preventiv pentru trafic de droguri ilicite

MF Doom s-a născut la Londra, dar în copilărie s-a mutat cu familia la New York.

În adolescenţă a cântat cu grupul hip-hop KMD, iar după ce fratele lui mai tânăr a murit, a renunţat o perioadă la muzică. În 1997, a reapărut la evenimente open-mic acoperindu-şi faţa cu ciorapi. Cu timpul, a început să poarte măşti în timpul recitalurilor.

MF Doom a lansat şase albume solo şi este cunoscut şi pentru colaborări cu unii ca Danger Mouse şi Ghostface Killah. Apropiaţii spun că el suferea foarte mult după moartea fiului său, Malachi, în anul 2017.

Sursa: Romaniatv.net