Prima reacție a lui Ilie Stan după ce a aflat că jucătorul său paria pe meciurile propriei echipe: „Aolo! Dacă există dovezi, atunci i se va rezilia contractul” | EXCLUSIV - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 1:19 PM

Prima reacție a lui Ilie Stan după ce a aflat că jucătorul său paria pe meciurile propriei echipe: „Aolo! Dacă există dovezi, atunci i se va rezilia contractul” | EXCLUSIVProsport.ro a prezentat astăzi cazul jucătorului Marius Ioniță (29 de ani) de la Gloria Buzău, care a pariat pe mai multe meciuri ale propriei echipe.

Majoritatea pariurilor erau puse de iubita fotbalistului, care a decis să apeleze la presă pentru a-l da de gol pe jucător, după ce acesta a înșelat-o înaintea finalului de an. Întreaga poveste o puteți citi AICI!

Ilie Stan, șocat de cazul lui Marius Ioniță!

Ilie Stan, antrenorul Gloriei Buzău, s-a arătat șocat de situația actuală și spune că jucătorul riscă să i se rupă contractul în urma acestor dezvăluiri.

„Fiecare jucător are stipulată clauză în contract că n-are voie să joace la pariuri. Dacă există dovezi, atunci i se va rezilia contractul. Nu cred, că-l cunosc foarte bine pe Marius. E un buzoian și un copil deosebit. De acest jucător n-aș putea să cred aceste lucruri, chiar n-am ce comenta. Este clar că atâta timp cât voi fi la Buzău cei care nu respectă contractul vor plăti. Sunt surprins de ce-mi spuneți. Nu pot comenta ceva ce nu e sigur. Eu îl știu că e un băiat deosebit și nu cred că ar fi făcut așa ceva.

La meciul cu Slatina n-am fost pe bancă. I-am spus celui care a pregătit echipa să facă ce prim 11 vrea, pentru că el a pregătit echipa în săptămâna aceea pentru că eu eram în carantină. Eu nefiind lângă echipă nu știam care e moralul jucătorilor. Am câștigat cu 2-0 acel meci. Cu Craiova a greșit la gol, a făcut marcaj larg.

A fost prins de iubită cu o altă fată? El era logodit. Aolo! Ea de disperare a apelat la presă… E o telenovelă”, a declarat Ilie Stan pentru Prosport.ro.

Marius Ioniță (29 de ani) este originar din Buzău, iar înainte de a ajunge în iunie 2019 la Gloria a evoluat pentru Energeticianul, atât în Liga 3, cât și în Liga 2. În cariera sa a mai trecut pe la Dinamo, Dinamo II, Unirea Urziceni, Concordia Chiajna, Olimpia Satu Mare, ACS Berceni, SC Oțelul și AFC Hărman.

Sursa: Prosport.ro