sâmbătă 2 ianuarie 11:30 AM

       Abonare la google news

Prima reacție a antrenorului Ruben de la Barrera după ce a fost dat afară de Gică Hagi: „Au fost și aspecte pozitive”


Gică Hagi l-a concediat pe antrenorul Ruben de la Barrera la finalul lunii noiembrie 2020, iar până acum tehnicianul nu a vorbit despre motivele care au dus la îndepărtarea sa.


„A fost ceva pozitiv, am lucrat împreună cu Hagi și Popescu. E foarte important să ai în jur astfel de oameni. M-am bucurat din plin de această experiență. Viitorul este o echipă cu mulți jucători tineri, un club care trebuie să formeze jucători, să-i promoveze din academie. Liga 1 are patru echipe puternice, iar apoi toate echipele au 2-3-4 jucători importanți. E o ligă echilibrată, în care oamenii iubesc fotbalul. Fotbalul este atractiv și interesant.

A fost foarte bine să lucrez cu Hagi și Popescu, m-au ajutat mult. Sunt oameni de fotbal, mi-au fost alături zi de zi. Am încercat să jucăm într-un mod cât mai atractiv, au fost aspecte pozitive”, a spus Ruben de la Barrera la emisiunea Hacemos Cantera, citat de Spotmedia.

În locul lui Ruben de la Barrera a fost adus Mircea Rednic, care n-a reușit decât un singur punct în cele trei meciuri pe banca dobrogenilor.

Ruben de la Barrera, dat afară după umilința cu Dinamo, 0-3!

Ruben de la Barrera a fost dat afară de la Viitorul pe 30 noiembrie, imediat după eșecul dur suferit în fața lui Dinamo, scor 0-3, în „16-imile” Cupei României.

Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez a fost pe lista lui Leeds United în anul 2018, însă englezii l-au ales până la urmă pe „Nebunul” Bielsa, care a dus echipa în Premier League.

7 era poziția ocupată de FC Viitorul în Liga 1, după 11 etape. Cu 16 puncte în momentul în care spaniolul a plecat de la echipă. Viitorul e pe locul 8 în acest moment, după 14 meciuri, cu 17 puncte.

Sursa: Prosport.ro