vineri 1 ianuarie 3:34 PM

       Abonare la google news

Prima mască textilă care ar distruge COVID-19, purtată de Georgina Rodriguez. A atras toate privirile lângă Cristiano Ronaldo


Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez se află astăzi pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume, după apariția de la Globe Soccer Awards. Interesantă a fost masca pe care a purtat-o partenera portughezului: primul produs textil care distruge Covid-19.


Potrivit cotidianului madrilen AS, aceasta conține tehnologie AD-tech, are mai multe niveluri protectoare și previne absorbția picăturilor contaminate în straturile sale. Aproximativ 8 euro costă masca și poate fi spălată de 60 de ori.

Produsul, lansat în această vară, a fost aprobat de Institutul de Medicină Moleculară Joao Lobo Antunes şi apoi de Equilibrium, laboratorul de control al calităţii, care confirmă reţinerea a 90 de procente din noul coronavirus, COVID-19.

Prima mască textilă care ar distruge COVID-19, purtată de Georgina Rodriguez. A atras toate privirile lângă Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a primit titlul de cel mai bun jucător al secolului 21 în cadrul evenimentului Globe Soccer Awards care s-a ținut în Dubai. Acest premiu nu face decât să confirme încă o dată că fotbalsitul portughez este unul dintre cei mai buni jucători din lume și că numele lui scrie istorie.

Cea care a atras privirile sa a fost partenera fotbalistului în vârstă de 35 de ani, Georgina Rodriguez. Aceasta a optat pentru marele eveniment pentru o rochie roșie, cu paiete, dar cu o crăpătură extrem de sexy.

Câştigător de cinci ori al Balonului de Aur, cel mai prolific marcator în Serie A în acest sezon competiţional, chiar dacă Juve este momentan pe locul 6, Ronaldo (35 ani) are nevoie de doar şapte goluri internaţionale pentru a egala recordul mondial de 109 goluri stabilit de iranianul Ali Daei.

Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun fotbalist al secolului XXI, cu ocazia galei Globe Soccer Awards desfăşurată la Dubai.

Starul lusitan i-a devansat în cadrul votului pe argentinianul Lionel Messi, brazilianul Ronaldinho şi egipteanul Mohamed Salah. Cristiano Ronaldo a primit cu emoţie trofeul oferit de organizatori.

„Acest premiu este foarte important pentru mine. A fi nominalizat alături de mari fotbalişti este o onoare. Acest lucru mă motivează şi mai mult. Este uimitor că mulţi copii vor să fie ca mine, să aibă aceeaşi tunsoare. Vreau să-i văd în întreaga lume făcând atmosferă atunci când înscriu un gol”, a declarat lusitanul.

Sursa: Prosport.ro