Premier League: „Tunarii” își propun să înceapă anul 2021 în forță » Pariem fără risc la WBA – Arsenal! - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 6:04 AM

Premier League: „Tunarii” își propun să înceapă anul 2021 în forță » Pariem fără risc la WBA – Arsenal!Astăzi de la ora 22:00 în cea de-a 17-a rundă din Premier League, WBA va primi vizita formației Arsenal.

Aflați pe locul 13 cu 20 de puncte „tunarii” pleacă cu prima șansă victorie în partida de pe „The Hawthorns” în fața gazdelor care sunt pe penultimul loc cu doar 8 puncte.

După o perioadă nefastă, în care înregistrase cinci înfrângeri și două remize, Arsenal a redescoperit gustul victoriei, legând două rezultate pozitive, 3-1 cu Chelsea pe teren propriu și 1-0 în deplasare cu Brighton. Cu cele șase puncte acumulate, „tunarii” s-au apropiat la doar șase lungimi de locul 5 pe care se află Aston Villa.

De partea cealaltă, gazdele se îndrepată cu pași ușori dar siguri spre Championship având în vedere parcursul din acest sezon. Trupa condusă de Samuel Allardyce nu are decât un singur succes în primele 16 runde, 1-0 în fața ultimei clasate Sheffiedl Utd. și cu un total de 8 puncte se află la cinci lungimi de Brighton, echipă aflată deasupra liniei retrogradării.

Cu 35 de goluri primite, WBA are cea mai slabă defensivă din Premier League și este greu de crezut că va scăpa cu bine și din această confruntare în fața unei formații care vine cu un moral bun având în vedere cele două victorii consecutive de care am amintit.

Pont: WBA– Arsenal, X2 și peste 1.5 goluri- Cota 1.46

Echipe probabile : WBA – Arsenal:
WBA: Johnstone- Furlong, Ajayi, O’Shea, Peltier- Robinson, Pereira, Sawyers, Gallagher, Diangana- Grant
Arsenal: Leno- Bellerin, Holding, Mari, Tierney- Elneny, Xhaka- Saka, Smith Rowe, Martinelli- Aubameyang

 

 

Sursa: Prosport.ro