duminică 3 ianuarie 4:47 PM

       Abonare la google news

Prefectul din Brăila: Dacă tulpina din Marea Britanie trăiește cât Regina, am pus-o


Simona-Drăghincescu www.obiectivbr.ro


  • Prefectul județului Brăila, Simona Drăghincescu, a distribuit o postare pe Facebook despre noua tulpină a coronavirusului
  • „Dacă tulpina din Marea Britanie trăiește cât Regina, am pus-o”, scrie în mesajul care a amuzat-o pe reprezentanta Guvernului în teritoriu.

„Una bună la început de an mobilizatoare și optimistă ”, scrie în mesajul de duminică al prefectului județului Brăila, Simona Drăghincescu. Reprezentanta Guvernului în teritoriu susține că îi place gluma care circulă pe Facebook și care face referire la vârsta Reginei Elisabeta a II-a și la noua tulpină a virusului SARS CoV-2 din regatul britanic.

„Dacă tulpina din Marea Britanie trăiește cât Regina, am pus-o”, este postarea care însoțește mesajul lui Drăghincescu. Câteva ore mai târziu, tonul prefectului devine serios și pe contul de Facebook apare un mesaj despre situația la zi a crizei Covid. „Incidența de astăzi este 2.17 județ și 2.94 municipiu. A scăzut sub 3 la mia de locuitori și în municipiul Brăila. Așezați-vă la aceeași masă și deschideți restaurantele. Salvați locurile de muncă”, scrie în al doilea mesaj al Simonei Drăghincescu.

Simona Drăghincescu a fost numită subprefect al județului Brăila anul trecut, în luna iulie, iar în luna august a primit atribuții de prefect, după retragerea persoanei care ocupa această funcție. Ea a mai fost în atenția generală pe 1 Decembrie, anul trecut, când a făcut o dublă gafă în timpul ceremoniilor dedicate Zilei Naționale a României.

Prima dată, Drăghincescu a făcut dreapta împrejur în fața Gărzii de Onoare și apoi s-a învârtit de două ori în loc înainte de a pleca din fața soldaților. Ulterior, șeful județului a revenit cu o postare în care a făcut haz de necaz și a promis că la următoarele ceremonii va respecta protocolul.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Sursa: Alephnews.ro