marți 24 ianuarie 9:13 AM

       Abonare la google news

Povestea celor mai ghinioniști câștigători la LOTO. Motivul incredibil pentru care nu și-au putut revendica câștigul de 200 de milioane de euro


Un cuplu a câștigat o sumă uriașă de bani la loto, dar nu a putut ridica premiul de 200 de milioane de euro. Motivul pentru care nu s-au putut bucura de această sumă este pur și simplu incredibil.


Doi îndrăgostiți din Marea Britanie au avut un ghinion colosal. Nu mică le-a fost mirarea partenerilor, atunci când au aflat că nu pot intra în posesia premiului care i-a făcut, inițial, atât de fericiți. Este vorba despre un câștig de 182 de milioane de lire sterline, bani de la care au fost nevoiți să își ia gândul.

Care este incredibilul motiv pentru care nu au putut ridica premiul

Perechea formată din Rachel Kennedy și Liam McCrohan, originari din Hertfordshire, a avut ghinion curat. Întâmplarea cu pricina a avut loc în luna februarie 2021, după ce Rachel a cumpărat un bilet și a completat 7 numere. Conform calculelor femeii, acestea îi puteau aduce o sumă uriașă de bani, peste noapte. În cele din urmă, biletul buclucaș, a fost extras la categoria jackpot.

NU RATA: ORAȘUL UNDE OAMENII SUNT NOROCOȘI DE-A DREPTUL! 435 DE PERSOANE AU CÂȘTIGAT PREMIUL LOTERIEI CODURILOR POȘTALE

Până aici, toate bune și frumoase. Problema a survenit în momentul în care ea a fost anunțată că plata pentru biletul de 2,50 de lire nu a fost acceptată. Din păcate, acest lucru însemna că biletul ei nu a fost luat în considerare.

Cei doi tineri nu și-ar fi putut imagina vreodată ca vor avea parte de o asemenea dezamăgire, având în vedere că biletul a fost achiziționat automat. Tânăra a povestit presei locale toată întâmplarea și a dezvăluit momentele ofticante prin care a trecut.

”L-am sunat pe iubitul meu Liam și pe mama cu video și nici nu le venea să creadă. Am sunat la numărul crezând că am câștigat 182 de milioane de lire sterline și mi-au spus: Da, ai numerele potrivite, dar nu aveai fonduri suficiente în contul tău pentru plata biletului, așa că de fapt nu ai câştigat”,  a spus Rachel.

Visul celor doi, spulberat de ghinion

Cei doi își făcuseră planuri mari cu banii pe care credeau că i-au câștigat. Își propuseseră să închirieze atât o casă, cât și o mașină.

”(Rachel) a fost destul de relaxată în privința asta. Eu am fost absolut zdrobit când l-am auzit pe bărbatul de la telefon spunând că de fapt nu am cumpărat biletul. Îmi imaginam deja casa visurilor noastre și mașina visurilor”, a mărturisit Liam, iubitul ghinionistei.

VEZI ȘI: A CÂȘTIGAT LA LOTO ȘI A DEVENIT MILIONARĂ, DAR REGRETĂ TOTUL. POVESTEA ULUITOARĂ A FEMEII CARE NU DOREȘTE ASTA NIMĂNUI

Reprezentanții loteriei au reacționat la cele întâmplate, dar nu au putut decât să o încurajeze pe tânără să își mai încerce norocul, dar să fie mai atentă data viitoare.

”Suntem la curent cu povestea lui Rachel și sperăm că va cumpăra un bilet pentru următoarea mare extragere. Mult noroc la extragerile viitoare”, au afirmat angajații Loteriei din Hertfordshire.

Cancan.ro