vineri 1 ianuarie 5:25 PM

       Abonare la google news

Porecla lui Gigi Becali din tinereţe: „Îi plăcea să petreacă şi să cheltuiască bani”


Porecla lui Gigi Becali din tinereţe. Gicu Coadă, omul care a asistat la ascensiunea lui Becali, a mai dezvăluit și de ce Becali a ținut morțiș să-ți cumpere clădirea din Aleea Alexandru, nr. 1, din apropierea clădirii Guvernului, foarte aproape de Piața Victoriei.


Citeşte şi: George Simion îl contrazice pe Gigi Becali: Nu ne-a dat nimic. Face confuzie!

Porecla lui Gigi Becali din tinereţe

Îi plăcea să petreacă, să se simtă bine şi să cheltuiască bani. Nu se lua de el nici Miliţia, nici Securitatea, pentru că toată lumea ştia că este băiatul lui nea Tase, de la care cumpărau brânză, iaurt şi miei.

În tinereţe, toţi băieţii îl ştiam de Geli din Pipera. Știa să se distreze şi îşi dorea să fie cel mai cel. Din acest motiv şi-a şi cumpărat Maybach-ul şi Palatul, ca să aibă maşina şi casa mai mari şi mai valoroase decât ale vărului său Giovanni Becali, cu care s-a aflat în competiţie tot timpul”, a spus Gicu Coadă, potrivit Libertatea.

Gigi Becali, gest incredibil pentru sute de copii din Africa

Gigi Becali a făcut un gest incredibil pentru sute de copii din Uganda, Africa. Omul de afaceri a construit acolo o mănăstire, unde îi ajută pe localnici. Latifundiarul din Pipera este cunoscut pentru actele sale de caritate, pe care le-a făcut de-a lungul timpului, atât pentru oamenii din ţară, cât şi pentru străini.

Citeşte şi: De ce nu se vaccinează Gigi Becali împotriva COVID-19: Mai bine îmi taie capul

În perioada în care a refuzat aparitiile publice, patronul FCSB a definitivat construcţia unei mănăstiri ortodoxe în Uganda. Acolo are în grijă sute de copii, cărora le asigură hrana.

Mie nu poți să-mi spui că zic ‘ăla negru’. Că eu tot ‘ăla negru’ spun. La mine nu ai cum să spui că e discriminare, că eu am făcut în Uganda…

Am acolo sute de copii cărora le dau de mâncare. Am mănăstire acolo. Deci n-ai cum să zici că am ură de rasă, când eu le dau mâncare copiilor. Sunt sute de copii pe care-i hrănesc. Sunt creștinați acolo, îi botează. Fac misiune acolo„, a dezvaluit Becali pentru Sport.ro.

Sursa: Romaniatv.net