luni 23 ianuarie 11:38 PM

       Abonare la google news

Polițist, umilit de un șofer recalcitrant! Bărbatul a intrat cu forța în mașina oamenilor legii


Oamenii legii marchează încă o situație jenantă. Un polițist a fost umilit de către un șofer recalcitrant pe autostradă. Conductorul și-a pierdut cumpătul, a intrat cu forța în mașină peste oamenii legii, iar aceștia au rămas fără reacție. Cum s-a întâmplat totul?


La finalul săptămânii trecute, confruntarea dintre un echipaj de poliție și un șofer recalcitrant a devenit virală. Mai exact, bărbatul a fost oprit pe autostradă, întră Turda și Sebeș, i-au fost cerute actele, iar până la izbucnirea scandalului a mai fost doar un pas. Șoferul s-a arăta revoltat de faptul că a fost oprit, așa că a intrat cu forța în mașină peste polițist și i-a smuls acestuia din mână actele.

Bărbatul și-a recuperat actele, iar polițistul a rămas fără replică. Imediat după incident acesta a plecat și nu au acționat în nici un fel asupra bărbatului. Se pare că nici legea nu îi lăsa prea mule opțiuni polițistului.

„Noi am solicitat de foarte multe ori  să oprim aceste situaţii în care sunt nevoiţi poliţiştii să acţioneze singuri. Vorbim despre un echipaj care ar trebui să fie împărţit în mai multe locuri. Legea primară este cea din 1996. Poliţistul nu poate folosi armamentul pentru a intimida agresorul.”, a declarat Cosmin Andreica, preşedinte Europol.

(CITEȘTE ȘI: LA ASTA NU TE AȘTEPTAI! DOI BĂRBAȚI AU VENIT CU TRACTORUL CU PLUG LA UN MALL DIN IAȘI. CE AU DESCOPERIT POLIȚIȘTII)

Polițiști lăsați fără mașină

Nu este singura situație în care polițiștii rămân fără replică în fața celor care au încălcat legea. În Călărași a avut loc o situație asemănătoare. Polițiștii chemați să calmeze câțiva petrecăreți au rămas fără autospecială.

O femeia a solicitat prin apel la 112 intervenția oamenilor legii. Aceasta era gazda unei petreceri, iar la eveniment au apărut patru indivizi neinvitați, ce se aflau sub influența alcoolului, și erau puși pe scandal. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru a liniști spiritele, dar au rămas fără autospecială. Un petrecăreț s-a urcat la volanul mașinii polițiștilor și a plecat cu aceasta.

„Au lăsat mașina pornita polițiștii, s-au dat jos să rezolve problema şi un om beat s-a urcat în mașină şi a plecat cu maşina. Dar s-a dus câţiva metri mai încolo. El a crezut că e maşina lui.”, a declarat Ioan Tudor, viceprimar.

(VEZI ȘI: FLORIN, TÂNĂRUL ÎMPUȘCAT DE POLIȚIȘTI PENTRU CĂ NU A OPRIT LA SEMNALELE AGENȚILOR, A MURIT)

Cancan.ro