duminică 3 ianuarie 3:50 PM

       Abonare la google news

Poli Iași a reluat pregătirile! Câți jucători a avut Daniel Pancu la primul antrenament din acest an și ce fotbalist a plecat din Copou


După o „dezmorțire” de câteva zile după Crăciun și alte câteva zile libere de Anul Nou, lotul Politehnicii Iași a reluat pregătirile, duminică dimineață. Antrenorul Daniel Pancu a avut la dispoziție la primul antrenament al anului un efectiv aproape complet.


Față de ultima ședință de pregătire de anul trecut, au revenit în Copou și cinci dintre jucătorii învoiți, căpitanul Andrei Cristea și ”stranierii” Platini, Cabral, Vanzo și Bosz. Alți trei jucători, Mesah, Zajmovic și Passaglia vor reveni luni la Iași, iar argentinianul Chacana va ajunge în România pe 7 ianuarie.

La reunire nu a fost prezent niciun jucător nou, în schimb Iașiul a punctat la capitolul ”plecări”, contractul cu fundașul central belgian Manuel Angiulli fiind reziliat.

„Surpriza” plăcută a primului antrenament a fost Platini, care pentru prima dată în ultimii ani a fost prezent la timp la reunire. O bilă albă pentru Daniel Pancu, care se pare că a reușit să-l strunească pe valorosul, dar capriciosul fotbalist din Insulele Capului Verde.

Ieșenii vor face testele Covid-19 marți, iar până la startul returului echipa lui Daniel Pancu se va pregăti în Copou, fără să joace vreun meci amical în această perioadă.

Lotul rezent la reunire:

Ianoș Brânză, Axinte Teodor, Levente Bosz, Onea Răzvan, Manuel De Iriondo, Sorin Bușu, Antonio Stan, Francisc Cristea, Doru Popadiuc, Andreias Calcan, Frăsinescu Cosmin, Donaldo Acka, Denis Ciofu, Ovidiu Mihalache, Popa Răzvan, Rodny Cabral, Nikos Baxevanos, Andrei Cristea, Platini Almada Soares și Floriano Vanzo.

 

Sursa: Prosport.ro