Plăcerea din patul cuplului Diana și Dan Șucu pe care cei doi nu și-o refuză niciodată: „În fiecare dimineață facem asta” - Știrile.eu

miercuri 25 ianuarie 2023 6:20 AM

Plăcerea din patul cuplului Diana și Dan Șucu pe care cei doi nu și-o refuză niciodată: „În fiecare dimineață facem asta”După ce a devenit acționar la Rapid, popularitatea lui Dan Șucu a crescut enorm. În afara faptului că este un om de afaceri de succes, Șucu este și un familist convins. El este căsătorit de 16 ani cu Diana, fostă prezentatoare TV. Diana Șucu a oferit în urmă cu ceva timp un interviu în care a dezvăluit mai multe secrete din mariajul cu celebrul afacerist. Un obicei aparent banal al fiecărei dimineți este marea plăcere a celor doi.

Obiceiul pe care îl au Dan și Diana Șucu în fiecare dimineață

Dan Șucu este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România. După ce a devenit acționar la Rapid, notorietatea lui Dan Șucu a căpătat însă altă anvergură. În afara faptului că este un abil om de afaceri, Șucu este un familist convins. El este căsătorit de 16 ani cu Diana Șucu, fostă prezentatoare TV. Cei doi au împreună doi băieți și au încercat pe cât posibil să stea departe de ochii curioși ai presei.

În urmă cu ceva timp Diana Șucu a oferit un amplu interviu în care a vorbit despre mariajul său. Ea a oferit mai multe secrete care stau în spatele căsniciei sale perfecte. Diana a povestit că în fiecare dimineață, ea și Dan Șucu au un obicei de la care nu se abat niciodată. Ei nu uită să-și spună ”te iubesc”, iar acest lucru este extrem de important.

Şi, uite, nu este dimineaţă în care să nu ne spunem „Te iubesc!“. Împlinirea mea cea mai mare este o căsătorie fericită, plină de dragoste. Cheia unui mariaj fericit este păstrarea chimiei dintre parteneri.

Din punctul meu de vedere, iubirea ne poate ţine împreună, însă doar atracţia face ca relaţia sa nu devină monotonă şi banală. Cred că este important ca omul de lângă tine să se simtă apreciat, iubit, respectat, să nu uităm să ne spunem „Mulţumesc“ pentru că existăm unul în viaţa celuilalt, să nu uităm să ne facem declaraţii de dragoste, chiar dacă au trecut, în cazul nostru, 14 ani. Mie şi astăzi mi-e dor de Dan tot timpul, ca în prima perioadă a poveştii noastre, vorbim foarte mult la telefon în timpul zilei, chiar şi atunci când are zile mai complicate şi stă în şedinţe de dimineaţa până seara. Noi râdem, vorbim, ne împărtăşim gândurile, sentimentele cele mai profunde, îmi plac serile în care, după ce culcăm băieţii, ne povestim ce a făcut fiecare peste zi, îmi place să-l îngrijesc, să-l bibilesc ca pe un copil. Ne-am modelat unul după celălalt. Îmi place tare mult că Dan îşi exprimă trăirile, sentimentele, stările. Îmi place când îmi spune în fiecare dimineaţă „Te iubesc“! Tot ce am mai scump pe lume am primit de la soţul meu.”, a declarat Diana Șucu pentru okmagazine.ro.

Marele regret al lui Dan Șucu. ”E principala mea nefericire, dacă o pot numi așa”

În cadrul unui interviu acordat Andreei Roșca, Dan Șucu a vorbit depre începuturile sale în lumea afacerilor. Totodată, acționarul de la Rapid a dezvăluit că primul angajat de la compania lui a fost propriul tată. Șucu a recunoscut însă că nu s-a purtat prea bine cu părintele său, iar pierderea acestuia reprezintă cea mai mare nefericire a sa.

Totul e extrem de banal, sunt născut la 10 străzi distanță față de unde am biroul acum. Practic, e ca și cum nu am plecat niciodată din sectorul 2 din București. Școala am făcut-o acolo. Liceul Cantemir, care era cel mai logic liceu pentru școala din Colentina și pentru un copil căruia îi plăcea să învețe. Apoi facultate… Toate lucrurile previzibile. Mama e profesoară de geografie, tatăl a fost ofițer inginer. Din fericire, o mai am încă pe mama, la 92 de ani e cât se poate de verde. Ne critică în continuare. În ceea ce-l privește pe tata, a fost primul meu angajat, când am făcut prima mea societate. Ce i-am făcut săracului, nici nu vreau să mă gândesc. Cum m-aș purta acum dacă l-aș mai avea?! E principala mea nefericire, dacă o pot numi așa, faptul că nu-l mai am. În rest, nimic deosebit. Politehnica ca mai toți oamenii de afaceri. Există totuși un lucru puțin deosebit: mi-au plăcut banii de mic”, a declarat Dan Șucu pentru andreearosca.ro.

Playsport.ro