miercuri 25 ianuarie 3:32 PM

       Abonare la google news

Pedeapsă cruntă pentru Ciprian Tătărușanu după umilința suferită în meciul cu Lazio Roma. Anunțul antrenorului a venit la finalul meciului


AC Milan a fost umilită de Lazio, la ultimul meci din Serie A. Cu Ciprian Tătărușanu integralist, poarta rossonerilor a fost lovită de patru ori, scvorul final fiind 4-0 pentru echipa din Roma.


Jucătorii de la AC Milan, pedepsiți

Scorul a fost deschis de Milinkovic-Savic, încă din minutul 3. El a punctat din pasa lui Zaccagni. Același Zaccagni făcea 2-0 în minutul 38, acesta fiind scorul cu care s-a intrat la cabine. Tătărușanu era învins mai apoi, în minutul 67, la loviturile de la 11 metri, de Luis Alberto, ca în final tabela să fie închisă de golul lui Felipe Anderson, din minutul 75, fotbalist ce a ajuns la patru meciuri consecutive cu gol marcat.

Stefano Pioli, 57 de ani, antrenorul lui AC Milan, nu a acceptat înfrângerea în fața fostei sale echipe, pe care a pregătit-o între 2014 și 2016, astfel că și-a pedepsit jucătorii.

Fotbaliștii săi nu au primit o zi liberă după acest meci, fiind chemați la antrenamente miercuri dimineață, la 12 ore distanță de meciul jucat la Roma, pe Stadio Olimpico.

Fotbaliștii chiar au avut posibilitatea să aleagă dacă vor să meargă acasă sau dacă vor să doarmă în baza de antrenament a clubului, la Milanello.

Ciprian Tătărușanu și colegii săi pot demonstra că înfrângerea cu Lazio a fost doar o greșeală duminică, de la ora 13:30, pe San Siro.

În urma acestei înfrângeri, AC Milan rămâne pe locul 2 în Serie A, cu 38 de puncte, unul mai mult decât Lazio, Inter și AS Roma și două mai mult decât Atalanta. Lupta din vârful clasamentului pare deschisă doar pentru locurile de Champions League, așa cum lidera Napoli are un avans de 12 puncte față de AC Milan.

AC Milan nu este în cel mai bun moment. Campioana en-titre a Italiei are trei meciuri la rând fără victorie în campionat. Pe lângă înfrângerea cu Lazio, rossoneri au mai remizat, cu același scor, 2-2, împotriva lui Lecee, respectiv AS Roma.

Playsport.ro