"Pe el îl vrem antrenor, nu e niciun dubiu". Fanii FCSB au o părere clară în războiul pentru banca echipei. Susținere totală pentru Pintilii. EXCLUSIV - Știrile.eu

vineri 17 martie 2023 2:22 PM

„Pe el îl vrem antrenor, nu e niciun dubiu”. Fanii FCSB au o părere clară în războiul pentru banca echipei. Susținere totală pentru Pintilii. EXCLUSIVFCSB nu are, în acest moment, un antrenor cu licență pro. Echipa din capitală se va baza pe Lucian Filip la primul meci din playoff, iar apoi va reveni pe bancă Mihai Pintilii, actualmente suspendat. În ultimele zile, a existat o discuție referitoare la omul ce ar trebui să stea pe banca echipei. Deși au existat câteva nume de antrenori propuse, Mihai Stoica a anunțat că pe banca echipei va rămâne Pintilii, FCSB asumându-și astfel plata unei amenzi după fiecare meci.

Suporterii au decis: îl vor pe Pintilii

Gheorghe Mustață, șeful de galerie al Peluzei Nord, grupul de suporteri ce o susține pe FCSB, anunță că, în viziunea suporterilor, Pintilii este cea mai bună variantă pentru echipă, deoarece a avut rezultate remarcabile. Mai mult, Mustață crede că Pintilii va ajunge la nivelul unor antrenori renumiți precum Laurențiu Reghecampf ori Cosmin Olăroiu.

”Noi ni-l dorim pe Pintilii, nu mai vrem alt antrenor. Dacă procedurile și legea sporturilor spun că trebuie să ai antrenor, asta este. Dar noi îl vrem pe Pintilii antrenor principal. Dacă nu se poate… Se vede în teren. Nu se vede în teren ce face Pintilii? Nu înseamnă că e antrenor? Cunoaște echipa, cunoaște fiecare jucător în parte. A învățat de la Reghe, de la Olăroiu și uite că pune el acum în aplicare, iar echipa s-a mobilizat pentru el. (Îl vezi pe Pintilii următorul mare antrenor al Stelei, după Reghe și Olăroiu?) Se vede în teren! A dat MM răspunsul ieri, în live-ul meu. Rămâne Pinti, clubul suportă amenda”, ne-a spus Gheorghe Mustață, în exclusivitate.

Antrenorul pe care îl regretă Mustață

De cealaltă parte, Gheorghe Mustață regretă că Nicolae Dică a plecat de la echipă. Acesta spune că, la acel moment, Peluza Nord și-a arătat susținerea față de el, încercând să se opună plecării fostului atacant.

”Nu spunem că nici Dică nu este antrenor. Cel mai rău îmi pare de Dică că nu a reușit. Bine, a reușit, a calificat echipa în Conference League. Îmi pare rău că s-a întâmplat acel incident și că și-a dat demisia. Noi nu am vrut să își dea demisia”, ne-a mai spus Mustață.

Playsport.ro