vineri 1 ianuarie 7:34 PM

       Abonare la google news

Pe cine a văzut Anamaria Prodan în Dubai. S-a uitat numai la el: „E și frumușel, arată bine”


Finalul anului 2020 a fost petrecut de Anamaria Prodan și soțul ei în Dubai. Acolo s-au distrat de minune în compania prietenilor și a apropiaților. Dar fanii impresarei au fost uimiți de o întâlnire a acesteia. Pe cine a văzut Anamaria Prodan în Dubai? Veți afla în cele ce urmează.


Pe cine a văzut Anamaria Prodan în Dubai

Celebra impresara a fotbaliștilor din România a avut un 2020 pe cinste. Așa că ultimele lui zile nu aveau cum să nu fie pline de surprize. Una dintre ele a fost chiar Damjan Djokovic, fotbalistul lui CFR pe care îl lăudase în urmă cu puțin timp.

Conform contului său de Instagram, Anamaria Prodan a dat nas în nas cu acesta în Dubai. Amuzată de coincidență și bucuroasă să îl revadă, impresara fotbaliștilor a făcut o poză alături de Damjan Djokovic. Imaginea a primit mii de likeuri pe Instagram, dar fanii au observat alt detaliu.

Cu toate că s-au întâlnit la Dubai, Damjan Djokovic și Anamaria Prodan nu au participat la aceeași petrecere de Revelion 2021. În schimb a fost Florin Bratu, antrenorul care a semnat un contract de reprezentare cu Prodanca.

Anamaria Prodan și Damjan Djokovic, întâlnire în Dubai

Detaliul observat de fani a fost complimentul pe care aceasta i l-a făcut lui Damjan Djokovic. Anamaria Prodan nu s-a sfiit să mărturisească faptul că, din punctul ei de vedere, este un fotbalist frumos, care arată foarte bine.

„De la CFR Cluj îmi place de Djokovic. Ca fotbalist, vreau să spun, deși el e și frumușel! Toți sunt frumoși. Fotbaliștii, în general, sunt frumoși, bărbați care arată bine. Au și sclipirea aia, a rămas asta de pe vremuri. Când ești fotbalist, ești altfel”, a mărturisit Anamaria Prodan, conform sport.ro.

Evident, nici jucătorul de fotbal nu a rămas indiferent la auzul acestor cuvinte de laudă:

„Dacă eu sunt cel mai frumos fotbalist din România, Anamaria Prodan e cel mai frumos agent. Am cunoscut-o la Cluj, am avut plăcerea. E un impresar foarte bun, o doamnă de treabă, știe despre ce e vorba în fotbal. Și e super fit! Am numai cuvinte de laudă despre ea. Eu sunt deschis pentru colaborări. Dacă cineva poate să mă ajute, poate să-mi faca un jackpot!”, a mărturisit Damjan Djokovic despre Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, îndrăgostită lulea de Reghe

„Nimic. Niciodată nu vom renunța, suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe pământ. E cel mai tandru, bărbatul care îmi aduce flori zilnic, care vine cu mâncarea la pat, îmi ia zilnic cadouri. Bărbații ca Reghecampf sunt pe cale de dispariție. E este cel care cântă în casă, dacă ar fi să fiu sinceră. Laur nu se exteriorizează, dar are niște ochi albaștri care te fac să îngheți, dacă se uită fix la tine. Eu țip, fac circ, arunc. El doar se uită. Când o face adânc, a tăcut toată lumea”, a mărturisit impresara.

Anamaria Prodan a dat lovitura în fotbal

”Am făcut mulți bani din fotbal. Niciodată nu cred că am socotit banii pe care i-am făcut, pentru că pe lângă banii pe care-i fac, am cheltuieli enorme, cu jucătorii, cu antrenorii… Ar trebui să mă întrebi câți bani mi-au rămas din fotbal, dar mi-au rămas și de acolo foarte mulți. Mulți, milioane de euro”, a spus Anamaria Prodan despre banii câștigați din fotbal.

Sursa: Playtech.ro