miercuri 25 ianuarie 9:51 PM

       Abonare la google news

„Pățania” puștiului care a călătorit 3000 de kilometri, din greșeală. S-a ascuns într-un container pe o navă, când se juca de-a v-ați ascunselea


Fahim, un băiețel din Bangladesh, a reușit să călătorească 3000 de kilometri, dintr-o pură greșeală! În timp ce se juca alături de amicii săi de-a v-ați ascunselea, puștiul a ajuns într-un container, pe o navă. Iar, după câteva zile, a ajuns în Malaezia. Iată povestea puștiului care a panicat prin „pățania” pe care a făcut-o.


Fahim este un băiețel din Bangladesh care a reușit să presare panică în rândul familie și autorităților, după ce a fost găsit într-un container, pe o navă, prin Malaezia. Practic, băiețelul se juca de-a v-ați ascunselea cu prietenii săi, moment în care copilul s-a „pitit” într-un container, fără să știe că va rămâne, acolo, zile întregi.

Vezi și  CE MESAJ BIZAR A PRIMIT UN TÂNĂR, DE LA LIVRATORUL CARE TREBUIA SĂ ÎI ADUCĂ MÂNCAREA ACASĂ: „ÎMI PARE RĂU, DAR ȚI-AM MÂNCAT-O EU. POȚI SĂ MĂ..”

S-a ascuns într-un container, pe o navă, fără să știe că o să ajungă în Malaezia

Totul a început în data de 11 ianuarie 2023, când Fahim se juca, alături de amicii lui, în portul Chittagong din Bangladesh. Atunci, s-a ascuns într-unul dintre containere. Nava a pornit la drum, o zi mai târziu, pe 12 ianuarie. A parcurs 3000 de kilometri, închis într-un container. În data de 15 ianuarie, nava a oprit în portul Klang, iar descărcarea a început abia pe 17 ianuarie. Înainte de a fi eliberat, copilul a stat închis timp de cinci zile.

Inițial, se credea că băiețelul este victimă a unei rețele de trafic de persoane, însă, după o analiză amănunțită a situației, s-a descoperit că el ajunsese pe navă dintr-o simplă greșeală, când se juca.

„Nu mai facem anchetă cu privire la traficul de persoane, deoarece investigațiile au arătat că băiatul a intrat în container, a adormit și a ajuns mai târziu aici”, a declarat ministrul de interne Datuk Serif Saifuddin Nasution Ismail Saifud.

Mai mult decât atât, Fahim a avut parte de un control medical și a primit și un tratament, pentru că avea febră. Apoi, a fost dus în Bangladesh, la familie, arată malaymail.com.

Citește și S-A TATUAT ACCIDENTAL, AȘA CĂ A ALES SĂ FACĂ CEVA UTIL DIN PROPRIA GREȘEALĂ: „ÎMI PLACE CU ADEVĂRAT IDEEA”

Sursă foto: Pixabay

Cancan.ro