Pariuri pe goluri: Vezi pronosticurile selectate pentru Tottenham - Leeds și WBA - Arsenal »» - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 9:52 AM

Pariuri pe goluri: Vezi pronosticurile selectate pentru Tottenham – Leeds și WBA – Arsenal »»Deschisă ieri cu partidele Everton – West Ham (scor 0-1) și Manchester United – Aston Villa (scor 2-1), etapa a 17-a din Premier League ne propune astăzi alte 4 confruntări. Investim pe golurile din meciurile Tottenham – Leeds și WBA – Arsenal.

Tottenham luptă pe teren propriu cu Leeds, pentru primul succes după o serie de 4 jocuri în care echipa lui Mourinho a obținut doar două puncte. În același interval, Leeds are 9 puncte cucerite! În continuare meciuri extrem de spectaculoase propuse de ”păuni”, care au acumulat în 16 partide un golaveraj de 30 – 30!

După eșec drastic, scor 0-5, înregistrat runda anterioară, tot acasă, cu Leeds, West Brom pornește cu șansa a doua și în meciul cu Arsenal, programat astăzi pe ”The Hawthorns”. Anticipăm un duel în care gazdele vor încerca să se închidă cât mai bine și să riposteze pe contraatac, așa cum au făcut-o și în remizele identice, scor 1-1, înregistrate în luna decembrie, contra lui Liverpool și Manchester City.

Greu de crezut totuși că de această dată cea mai slabă defensiva a sezonului (35 de goluri primite) își va face perfect treaba, contra unei formații în creștere de formă. Arsenal abordează meciul după victoriile cu Chelsea (3-1) și Brighton (1-0). Recomandăm varianta pe 1-3 goluri reușite de Aubameyang & co.

Coborâm în Championship și investim pe goluri ale ambelor formații în Huddersfield – Reading. Gazdele vin după 5 victorii consecutive pe teren propriu, serie pe care Reading, a 6-a clasată după disputarea a 22 de runde, va căuta să o stopeze. Ospeții vor trebui să-și atingă obiectivul fără George Pușcaș, în continuare accidentat.

Ultimul pont pe goluri de azi vine din National League North, al 6-lea eșalon fotbalistic englez. Avem tot o selecție  ”ambele marchează”, meciul vizat fiind Fylde – Chorley. Cele două s-au înfruntat ultima oară în urmă cu doar o săptămână, tot în campionat. Atunci s-au impus gazdele din Chroley, scor 3-1.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 6.43.

14:30 Tottenham – Leeds, gol în ambele reprize – Cota 1.41
17:00 Huddersfield – Reading, ambele marchează – Cota 2.00
17:00 Fylde – Chorley, ambele marchează – Cota 1.73
22:00 West Brom – Arsenal, oaspeții marchează 1-3 goluri – Cota 1.32

Pentru mai multe ponturi accesați PARIURI1X2.RO, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România! 

Sursa: Prosport.ro