Pariuri pe goluri: Cota zilei este 3.35! - Știrile.eu

luni 4 ianuarie 2021 9:42 AM

Pariuri pe goluri: Cota zilei este 3.35!Dacă ieri am ieșit pe plus mizând pe goluri înscrise în Atalanta – Sassuolo, scor 5-1, sau Chelsea – Manchester City, derby câștigat cu 3-1 de ”cetățeni”, astăzi țintim profitul cu pariuri pe ligile secunde. Mizăm pe meciuri din Serie B, Zweite Bundesliga și Eerste Divisie. 

În liga a 2-a din Italia, Monza, echipă patronată de familia Berlusconi, joacă azi la Lecce.  Un succes contra echipei cu cea mai slabă defensivă din topul 10 al diviziei, i-ar aduce saltul până pe primul loc al ierarhiei. Pontul nostru este pe 1-2 goluri marcate de Monza.

Pentru Jong Utrecht și Dusseldorf – Paderborn, recomandările sunt pe interval goluri în meci: 2-5 în jocul din Olanda, 2-4 la partida de pe ”Speil-Arena”. Fortuna a reintrat în lupta pentru promovare, dgrație seriei de 4 victorii consecutive, confruntări în care a marcat nu mai puțin de 11 goluri. Paderborn nu are încă astfel de obiective, deși a ajuns la rândul său, după cele 4 puncte cucerite în ultimele două etape, la 8 rezultate pozitive în 13 runde.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.35.

17:00 Lecce – Monza, oaspeții marchează 1-2 goluri – Cota 1.53
21:30 Dusseldorf – Paderborn, 2-4 goluri în meci – Cota 1.46
22:00 Jong Utrecht – Den Bosch, 2-5 goluri în meci – Cota 1.37

Pentru mai multe ponturi accesați PARIURI1X2.RO, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România! 

Sursa: Prosport.ro