miercuri 25 ianuarie 11:17 AM

       Abonare la google news

Paris Hilton a devenit mamă! Vedeta a publicat prima imagine cu bebelușul


Paris Hilton este în culmea fericirii. Vedeta internațională a devenit mamă pentru prima oară. Aceasta și soțul ei Carter Reum au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat. Cei doi deja și-au strâns bebelușul pentru prima dată în brațe și l-au prezentat și fanilor din mediul online.


Paris Hilton a dat vestea cea mare. Blondina a devenit mămică de băiat și este în al nouălea cer. Deși în trecut aceasta și soțul său declarau că își doresc gemeni, acum au fost cuceriți doar de micuțul bebeluș. Pentru a deveni părinți, cei doi au apelat la ajutorul unei mame surogat, iar lucrurile au mers așa cum au trebuit.

Dacă Paris Hilton se află la prima experiență de acest gen, soțul ei este deja călit. Bărbatul mai are o fetiță de 10 ani dintr-o relație anterioară. Paris Hilton le-a prezentat și fanilor din mediul online noul membru al familiei. Aceasta a postat o fotografie în care apare și mâna micuțului.

„Nu există cuvinte pentru a exprima cât de mult ești deja iubit”, a scris Paris Hilton în dreptul primei imagini cu bebelușul.

Paris Hilton, mamă pentru prima oară. Foto: Instagram 

(CITEȘTE ȘI: IMAGINI SENZAȚIONALE CU MULTIMILIARDARA ÎN ROMÂNIA! PARIS HILTON A ATERIZAT CU ELICOPTERUL LA NUBA!)

„A fost visul meu să fiu mamă”

După ce a devenit mămică, Paris Hilton a făcut primele declarații. Blondina a mărturisit că mereu marele său vis a fost să devină mamă, iar acum dorința i s-a îndeplinit și este cât se poate de fericită. Din momentul în care și-a întâlnit soțul, blondina a știu că el o să fie cel alături de care își va întemeia o familie.

Cei doi au luat lucrurile pas cu pas, iar acum se bucură de o relație perfectă. S-au căsătorit în anul 2021, au petrecut din plin primul an de mariaj, iar acum sunt gata să pornească la drum în trei.

„Întotdeauna a fost visul meu să fiu mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit. Suntem atât de încântați să ne începem familia împreună și inimile noastre explodează de dragoste pentru băiețelul nostru”, a declarat Paris Hilton pentru People.

(VEZI ȘI: BAT CLOPOTELE DE NUNTĂ ÎN SHOWBIZ-UL INTERNAȚIONAL! PARIS HILTON A FOST CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE. „AM SPUS DA, DA PENTRU TOTDEAUNA”)

Cancan.ro