miercuri 25 ianuarie 9:35 AM

       Abonare la google news

Părăsită de iubit, Sandra Izbașa a trăit momente grele. Fosta mare gimnastă a suferit înainte de a-și găsit liniștea în dragoste (GALERIE FOTO)


În prezent, fosta gimnastă se iubește cu Răzvan Bănică, cu care s-a căsătorit în iulie 2021. Soțul ei este nepotul lui Ștefan Bănică jr. Și este actor la Teatrul Notarra, din capitală. El a bsolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografie.


Nu mereu i-a mers bine Sandrei în plan personal. În 2017, ea trecerea printr-o dramă, după ce s-a despărțit de iubitul ei de atunci.

Drama prin care a trecut Sandra Izbașa

Dubla campioană olimpică s-a iubit cu Petrișor Ruge, celebrul dansator al Andreei Bălan, alături de care a câștigat competiția ce i-a adus notorietate: ”Dansez pentru tine”.

În 2017, între cei doi s-a produs o despărțire, iar apropiații lor, care ateptau vești despre logodnă ori despre nuntă, au fost șocați să afle despre despărțirea lor.

”Sandra şi Petrişor s-au despărţit de câteva săptămâni. A fost o surpriză neplăcută pentru toată lumea. Erau tare frumoşi împreună, se completau, aveau lumea lor, se respectau, se susţineau şi chiar se iubeau. Petreceau destul de mult timp împreună, el aproape că era mutat definitiv la Sandra.

Au făcut multe sacrificii ca să fie împreună. Sandra l-a însoţit la spectacole în ţară, în străinătate, atunci când era plecat cu Andreea Bălan, doar ca să fie lângă el. Şi el a făcut sacrificii pentru ea.

Toată lumea se aştepta la o nuntă, la o logodnă, nu la o despărţire. Nu i-am văzut niciodată certându-se, erau numai un zâmbet amândoi şi foarte drăgăstoşi unul cu celălalt.

Nu ştie nimeni care e motivul, ei nu discută despre relaţia lor. Nici când erau împreună, fericiţi, nu dădeau din casă. Să sperăm că e o doar o pauză şi nu o despărţire”, au declarat surse apropiate celor doi pentru ”Wowbiz”.

Recoversia profesională a dus la noua relație a Sandrei

Sandra Izbașa s-a retras din gimnastică și a vrut să aibe timp pentru a doua ei iubire: actoria. În sala de repetiții, ea l-a cunoscut pe actualul ei iubit, Răzvan Bănică.

”Până ajung să iau Oscarul o să fiu perfectă! Ha, ha, ha! A fost dragoste la prima vedere, oricum. După ce-am vorbit un pic cu Iura despre ce-și dorește, ne-am dat seama că n-am cum să lipsesc din distribuție. Mi-a fost teamă după ce-am bătut palma pentru că nu mai făcusem asta până acum. Mi-era teamă că nu o să-mi iasă ce am de făcut sau ce pățesc dacă uit textul”, a dezvăluit Sandra, despre viața din teatru. ”Do It or Shut Up”, din 2019, este cel mai cunoscut film în care a evoluat fosta campioană olimpică.

Playsport.ro