luni 4 ianuarie 7:32 AM

       Abonare la google news

Panathinaikos Atena, doar 0-0 acasă cu Asteras Tripolis! Trupa lui Loți Boloni este pe locul 5 în campionatul Greciei


Panathinaikos Atena, echipă de fotbal antrenată de Ladislau Boloni, a încheiat duminică la egalitate, scor 0-0, cu Asteras Tripolis, într-un meci din etapa a 14-a a campionatului Greciei.


Pentru trupa lui Laszlo Boloni urmează, miercuri, o partidă în deplasare cu Apollon Smirnis, tot în campionatul elen. Meciul va începe la ora 17.00.

„A fost una din cele mai slabe partide de la venirea lui Boloni”, a notat, la unison, presa elenă.

Panathinaikos Atena, doar 0-0 acasă cu Asteras Tripolis! Trupa lui Loți Boloni este pe locul 5 în campionatul Greciei

Panathinaikos ocupă locul cinci în clasament, cu 19 puncte, iar Asteras este pe şase, cu 18 puncte. Lider este Olympiacos Pireu, cu 35 dde puncte.

Când a preluat tehnicianul român de 57 de ani echipa, pe 19 octombrie 2020, se disputaseră 4 etape în SuperLiga Greciei, Panathinaikos fiind atunci pe locul 11 din 14 şi ăși trecuse în cont doar două remize. Panathinaikos a câştigat în istorie 20 de titluri în Grecia, dar şi 18 Cupe şi 3 Supercupe ale Greciei.

Laszlo Boloni (67 de ani), antrenorul formației elene Panathinaikos Atena, a acordat de curând un interviu de două pagini pentru ziarul Adevărul în care ia atitudine vizavi de evenimentele de la Paris în care a fost implicat Sebastian Colțescu.

„Nici vorbă de rasism la Colțescu! S-au trezit Burleanu și Stroe să-și facă imagine pe spinarea acestui om. Eu am fost un sportiv român și îl rog pe acest Tiberiu Stroe sau Ionuț Stroe, că nici nu știu cum îl cheamă, să nu-și ceară scuze în numele meu!

El e un politician care vrea să se afirme și atunci își dă cu părerea și își cere scuze, că, vezi Doamne, ce mare democrat și liberal și la modă e el, cu respect față de toată lumea! Doar că n-are respect față de lumea în care trăiește el”, a tunat Laszlo Boloni.

Sursa: Prosport.ro