marți 24 ianuarie 3:48 PM

       Abonare la google news

Orașul din România în care îți poți cumpăra un apartament cu 2 camere cu doar 10.000 de euro. Se vinde mobilat și cu tot ce este în el


Sunt o mulțime de modalități prin care se pot folosi 10.000 de euro. Sunt persoane care aleg să-și cumpere o mașină, ori un apartament. Da, există un oraș în România unde un apartament cu două camere costă 10.000 de euro.  


Se pare că mai există o speranță. Într-o perioadă în care toare prețurile sunt în creștere, în localitatea Vulcan, județul Hunedoara, prețul unui apartament cu două camere este de 10.000 de euro.

Vezi și: APARTAMENTUL CU DOUĂ CAMERE CARE SE ÎNCHIRIAZĂ PE 750 DE EURO! ARE LIVINGUL PE HOL ŞI SE AFLĂ ÎN CLUJ

Un utilizator al platformei de vânzări OLX scoate la vânzare un apartament cu două camere,l hol, baie, cu suprafața de 50 mp. Locuința se vinde complet mobilată, dar și cu aragaz, frigider, mașină de spălat rufe. Potrivit anunțului, prețul este negociabil.

Imobilul se află în localitatea Vulcan, județul Hunedoara, la aproximativ 12 km distanță de orașul Petroșani

”* Vand apartament 2 camere, str. Traian nr.7, bl. A5 , et.6 ;
* Suprafata – 50 mp ;
* Apartamenrul este decomandat;
* Apartament compus din: 2 camere, hol , baie , balcon ;
* Baia este gresiata si faiantata,1 camera si bucataria cu termopane;
* Apartamentul este fara datorii, se vinde mobilat si cu tot ce se afla in el ( frigider ,aragaz,masina de spalat ) , pretul se negociaza la fata locului”, este anunțul utilizatorului OLX.

Vezi și: ORAȘUL DIN ROMÂNIA ÎN CARE ÎȚI POȚI CUMPĂRA UN APARTAMENT CU 2 CAMERE CU DOAR 6000 DE EURO. ESTE DECOMANDAT!

Orașul din România în care un apartament cu 3 camere se vinde cu doar 20.000 de euro

Pe platforma Olx, proprietarul dorește să vândă în Petroșani un apartament cu 20.000 de euro. Locuința dispune de trei camere, este un apartament decomandat și conține, deja, mobilă. Potrivit anunțului, apartamentul are suprafața utilă de 77 de metri pătrați, se află într-un bloc construit înainte de 1977, la etajul șase din zece.

”Vând apartament 3 camere, decomandat, nu prezintă îmbunătățiri, strada Aviatorilor, etaj 6 din 10, lift funcționabil, se vinde mobilat. Preț 20000 euro”, se arată în anunț.

De exemplu, o altă persoană vindea, recent, un apartament cu două camere, la același preț, însă în județul Sibiu, în localitatea Agnita. Precum și proprietarul amintit mai sus, și acesta oferea spre vânzare o locuință mobilată și utilată.

Cancan.ro