Oprah Winfrey, de nerecunoscut după ce a ținut o dietă extremă. Cum arată acum vedeta tv - Știrile.eu

vineri 26 mai 2023 10:42 PM

Oprah Winfrey, de nerecunoscut după ce a ținut o dietă extremă. Cum arată acum vedeta tvFaimoasa realizatoare TV, Oprah Winfrey a reușit în sfârșit să obțină aspectul pe care și l-a dorit întreaga viață: o siluetă suplă, la vârsta de 69 de ani.

După numeroase diete și eforturi susținute, Oprah Winfrey a reușit în sfârșit să obțină aspectul pe care și l-a dorit întreaga viață: o siluetă suplă, la vârsta de 69 de ani.

Este greu de contestat faptul că Oprah Winfrey arată impecabil, a reușit să rejuveneze și emană vitalitate, aspecte pe care le întâlnim la persoanele care reușesc să scape de kilogramele în plus.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Vedeta a fost fotografiată miercuri în Italia, la o prezentare elegantă a celebrei Case de lux Louis Vuitton, și este aproape de nerecunoscut.

A fost una dintre atracțiile serii, purtând o ținută albă compusă din pantaloni largi și o cămașă lungă, accentuată de o curea neagră care evidențiază noua ei talie de invidiat.

Citește și: Top 10 alimente care protejează inima. Regimul alimentar potrivit pentru cardiaci

La vârsta de 69 de ani, Oprah Winfrey arată spectaculos, semn că rezultatele muncii ei de ani devin vizibile acum.

Această apariție a fost foarte elegantă și a atras atenția presei mondene internaționale.

De-a lungul timpului, Oprah Winfrey a fost extrem de sinceră în privința luptei sale neobosite împotriva excesului de greutate.

Aceasta a fost o temă discutată de multe ori în cadrul celebrului ei talk-show, cu invitați celebri din emisiune.

Este, în cele din urmă, unul dintre cele mai discutate subiecte ale femeilor.

Și se pare că Oprah Winfrey a găsit răspunsul în urmă cu un an, când a mărturisit cu aceeași sinceritate că dorește să-și recapete controlul asupra vieții sale și să pornească de la zero. Ei bine, iată că a reușit!

Imaginile recente vorbesc de la sine și surprind celebritatea în diverse ipostaze.

Oprah Winfrey a avut o greutate maximă de 108 kilograme, iar ea a purtat o luptă acerbă împotriva kilogramelor în plus.

A devenit, de asemenea, ambasadoare a WW (fosta Weight Watchers), program prin care a reușit să mai elimine 40 de kilograme.

Antena3.ro