Olimpiu Moruțan, sumă exorbitantă cerută inițial de patronul FCSB: „Gigi Becali a vrut 20 de milioane de euro” | EXCLUSIV ProSport LIVE - Știrile.eu

luni 4 ianuarie 2021 10:31 AM

Olimpiu Moruțan, sumă exorbitantă cerută inițial de patronul FCSB: „Gigi Becali a vrut 20 de milioane de euro” | EXCLUSIV ProSport LIVEFlorin Vulturar, agentul fotbalistului Olimpiu Moruțan, a intrat în direct la emisiunea Prosport.ro LIVE și a oferit informații de culise din posibilul transfer al jucătorului român la echipa Al Jazira din Emiratele Arabe Unite.

Talentatul jucător este la un pas să plece de la FCSB, după ce Gigi Becali a primit o ofertă ce depășește 10 milioane de euro.

Oficialii echipei din Golf i-au transmis lui Gigi Becali că dau toți banii deodată pentru transferul lui Olimpiu Moruțan, dar latifundiarul din Pipera i-a fixat prețul internaționalului român U21 la 15 milioane de euro, la fel ca și în cazul lui Dennis Man și Florinel Coman, doi dintre cei mai valoroși jucători de la FCSB.

Olimpiu Moruțan, sumă exorbitantă cerută inițial de patronul FCSB: „Gigi Becali a vrut 20 de milioane de euro”

„Vom mai avea azi o rundă de discuții. Nu știu exact unde va juca Olimpiu Moruțan… Emirul are mai multe echipe. Nu cred că n om va plăti atâția bani pentru un copil de 21 de ani.

Fotbalul de acolo este peste campionatul României. Oferta e de 10,5 milioane de euro, așa e… Gigi Becali a cerut 20 milioane de euro în prima fază… Acum cred că e undeva la 15.

E o ofertă colosală pentru fotbalul românesc. Moruțan poate fi comparat cu Hagi sau Sânmărtean. E un copil cu calități, cu tehnica lui. Faptul că Moruțan a crescut, e meritul preparatorului fizic de la FCSB. I-a crescut forța musculară, are mai multă forță.

Salariul ar putea ajunge, dacă pleacă acolo, la peste 2 milioane de euro”, a declarat impresarul fotbalistului, Florin Vulturar.

Sursa: Prosport.ro