Olimpiu Moruțan, sumă exorbitantă cerută de patronul FCSB: „Atât a vrut Gigi Becali” + Salariul colosal pe care-l poate câștiga mijlocașul FCSB | EXCLUSIV ProSport LIVE - Știrile.eu

luni 4 ianuarie 2021 11:01 AM

Olimpiu Moruțan, sumă exorbitantă cerută de patronul FCSB: „Atât a vrut Gigi Becali” + Salariul colosal pe care-l poate câștiga mijlocașul FCSB | EXCLUSIV ProSport LIVEFlorin Vulturar, agentul fotbalistului Olimpiu Moruțan, a intrat în direct la emisiunea Prosport.ro LIVE și a oferit informații de culise din posibilul transfer al jucătorului român la echipa Al Jazira din Emiratele Arabe Unite.

Talentatul jucător este la un pas să plece de la FCSB, după ce Gigi Becali a primit o ofertă ce depășește 10 milioane de euro.

Oficialii echipei din Golf i-au transmis lui Gigi Becali că dau toți banii deodată pentru transferul lui Olimpiu Moruțan, dar latifundiarul din Pipera i-a fixat prețul internaționalului român U21 la 15 milioane de euro, la fel ca și în cazul lui Dennis Man și Florinel Coman, doi dintre cei mai valoroși jucători de la FCSB.

Olimpiu Moruțan, sumă exorbitantă cerută inițial de patronul FCSB: „Gigi Becali a vrut 20 de milioane de euro”

„Vom mai avea azi o rundă de discuții. Nu știu exact unde va juca Olimpiu Moruțan… Emirul are mai multe echipe. Nu cred că va plăti atâția bani pentru un copil de 21 de ani.

Fotbalul de acolo este peste campionatul României. Oferta e de 10,5 milioane de euro, așa e… Gigi Becali a cerut 20 milioane de euro în prima fază… Acum cred că e undeva la 15.

E o ofertă colosală pentru fotbalul românesc. Moruțan poate fi comparat cu Hagi sau Sânmărtean. E un copil cu multe calități, cu tehnică. Faptul că Moruțan a crescut e meritul preparatorului fizic de la FCSB. I-a crescut forța musculară, are mai multă!

Salariul ar putea ajunge, dacă pleacă acolo, la peste două milioane de euro pe an”, a declarat impresarul fotbalistului, Florin Vulturar, la Prosport.ro Live.

Altfel, FC Botoșani ar urma să câștige o sumă importantă din transferul lui Olimpiu Moruțan în străinătate. Jucătorul de 21 de ani a ajuns la FCSB în vara anului 2018 pentru 700.000 de euro și 20 de procente dintr-un viitor transfer, dar, ulterior, Becali a mai virat 400.000 de euro în conturile echipei moldave și a răscumpărat zece la sută din procentele deținute de clubul patronat de Valeriu Iftime.

Sursa: Prosport.ro