sâmbătă 2 ianuarie 8:46 PM

       Abonare la google news

Olimpiu Moruțan, la un pas să plece de la FCSB! Gigi Becali a primit o ofertă de peste 10 milioane de euro. „Un salariu fabulos!”


Olimpiu Moruțan este la un pas să plece de la FCSB, după ce Gigi Becali a primit o ofertă ce depășește 10 milioane de euro.


Deși Dennis Man e favorit să plece de la FCSB în perioada de mercato din iarnă, șansele ca Olimpiu Moruțan să facă pasul în străinătate înaintea fotbalistului de la Arad sunt mari.

Olimpiu Moruțan a avut evoluții foarte bune în prima parte a sezonului 2020 – 2021 din Liga 1, iar Gigi Becali a primit o ofertă interesantă pentru mijlocașul transferat de la FC Botoșani în a doua zi a noului an.

Ofertă din Emiratele Arabe Unite pentru Olimpiu Moruțan

Pe urmele lui Olimpiu Moruțan se află o echipă din Emiratele Arabe Unite, anunță Fanatik, iar suma oferită pentru transferul său de șeici este una care depeșește 10 milioane de euro.

Conform sursei citate mai sus, Gigi Becali a primit o ofertă pentru Olimpiu Moruțan de la o echipă din Emiratele Arabe Unite, iar șeicii i-au transmis lui Gigi Becali că sunt dispuși să ofere 10,5 milioane de euro în schimbul transferului internaționalului român U21.

„Nici mie nu-mi vine să cred. E o ofertă foarte mare. E posibil să se facă transferul. Un salariu fabulos pentru Oli! Nea Gigi e dispus să negocieze, dânsul vrea 15 milioane de euro. Nu suntem foarte departe. Luni vom avea o discuție cu cei din Emirate și cu domnul Becali.  E greu să se plătească sume de 10 milioane pentru un jucător din Europa în acest moment”, a declarat Florin Vulturar, impresarul lui Moruțan, pentru GSP.ro.

Cum vor arabii să îl convingă pe Gigi Becali

Mai mult, oficialii echipei din Emiratele Arabe Unite i-au transmis lui Gigi Becali că dau banii jos pentru transferul lui Olimpiu Moruțan, dar latifundiarul din Pipera i-a fixat prețul internaționalului român U21 la 15 milioane de euro, la fel ca și în cazul lui Dennis Man și Florinel Coman, doi dintre cei mai valoroși jucători de la FCSB.

Deși Gigi Becali își dorește să primească 15 milioane de euro în schimbul transferului lui Olimpiu Moruțan, sursa citată mai sus anunță că cele două părți sunt foarte aproape să se înțeleagă și mijlocașul să ajungă la gruparea din Golf în perioada de mercato din această iarnă.

Sursa: Prosport.ro