luni 4 ianuarie 11:51 AM

       Abonare la google news

OFICIAL | Liviu Antal a semnat cu UTA Arad! Ce a declarat atacantul: „Am ajuns la un club cu o istorie mare!”


Liviu Antal (31 de ani) a revenit în Liga 1! Atacantul central a semnat cu UTA Arad și s-a declarat fericit că va evolua pentru o echipă de tradiție a fotbalului românesc.


Ultima echipă pentru care a evoluat Liviu Antal este Zalgiris, liderul din prima ligă lituaniană.

Acesta a jucat timp de patru ani la Zalgiris, formație alături de care a cucerit Supercupa Lituaniei.

Liviu Antal a semnat cu UTA Arad

Atacantul s-a declarat fericit că a semnat cu o echipă de tradiție a fotbalului românesc. Acesta susține că atât antrenorul Laszlo Balint, cât și conducerea celor de la UTA Arad, l-au dorit mult.

„Mă bucur că sunt aici. Am ajuns la un club cu o istorie mare, mă bucur că cei din conducere şi cu «mister» m-au dorit mult, iar acest lucru e foarte important pentru un jucător. Sper să ne îndeplinim obiectivele. Va fi un sezon greu, dar sper ca la sfârşitul sezonului să ajungem acolo unde ne dorim cu toţii”, a declarat Liviu Antal, la prezentarea oficială.

Antrenorul Laszlo Balint spune că venirea lui Liviu Antal la UTA Arad reprezintă un plus pentru echipă, deoarece este un jucător cu mare experiență în fotbalul românesc.

„Sosirea lui Liviu reprezintă un plus pentru noi, sportiv şi mental. Are un istoric bogat în fotbalul românesc, şi-a demonstrat valoarea la echipele pentru care a evoluat. E un jucător polivalent, care poate evolua cu succes în compartimentul ofensiv, e un băiat de vestiar. Cunoaşte bine profilul campionatului românesc şi vine cu experienţa necesară. Sunt convins că vom avea momente dificile, dar la final e important să fim mulţumiţi. Bine ai venit şi sper să cunoaştem momente frumoase împreună”, a spus Laszlo Balint.

UTA Arad se află pe locul 9 din Liga 1, cu 17 puncte obținute, după 15 meciuri jucate.

Sursa: Prosport.ro