sâmbătă 2 ianuarie 3:47 PM

       Abonare la google news

Oferte false de Revelion la Sinaia! Zeci de români au fost păcăliți! Escrocheria, în valoare de 35.000 de euro


Escrocherie de aproape 35.000 de euro cu ofertele de Revelion pentru stațiunea Sinaia! Cel puțin 70 de persoane care visau să-și petreacă trecerea dintre ani la Sinaia spun că au fost păcălite cu anunțuri false la mica publicitate. Escrocheria ar fi de aproape 35.000 de euro.


Au plătit, prin transfer bancar, avansuri consistente pentru rezervări iar după virarea banilor cei care se dădeau drept reprezentanții unei firme imobiliare din Brașov au dispărut fără urmă. Oferta-capcană pentru închirierea unei vile pe Valea Prahovei pentru Revelion a fost plasată pe OLX.ro. La numărul de telefon indicat în anunț răspundea un bărbat care pretindea că este reprezentantul unei firme din reale din Brașov, Queen Imob SRL, spun păgubiții. Cei interesați au plătit avansul pentru locație în diverse conturi bancare – între 2.000 și 3.750 de lei, potrivit Libertatea.ro. (CITEȘTE ȘI: A VRUT SĂ FACĂ REVELIONUL PE VALEA PRAHOVEI, DAR ȘI-A LUAT ȚEAPĂ! CUM A RĂMAS O FEMEIE DIN TIMIȘOARA FĂRĂ 4.000 DE LEI)

Oferte false de Revelion la Sinaia! Zeci de români au fost păcăliți! Escrocheria, în valoare de 35.000 de euro

Apoi, pentru detalii despre vacanța care se anunțase de vis, clienții au aflat cu stupoare că numărul de telefon era desființat. Au contactat, atunci, firma din Brașov, dar reprezentanții acesteia le-au transmis că nu știu nimic și că nu au nicio legătură cu anunțul de închiriere. „Am găsit cabana pe OLX și am sunat. Spunea că are mai multe vile. Am vorbit la telefon pentru toate detaliile care ne interesau și am trimis, la ceva timp, un avans de 3.000 de lei, urmând să mergem să vedem cabana. În ziua respectivă, nu ni s-a mai răspuns. A închis cartela, pentru că, de pe orice număr am fi sunat, era închis. Pe factură apare numele Rădoi Ionuț Sebastian”, spune S.S., una dintre păgubite. (VEZI AICI: ȚEAPĂ DE ZILE MARI! CUM A PICAT ÎN PLASĂ O TÂNĂRĂ CARE-ȘI DOREA UN TELEFON NOU)

Patroana Queen Imob SRL, Carmen Jakab, a depus o plângere la poliție și a creat un grup pe Facebook în care păgubiții erau îndemnați să facă același lucru.

Sursa: Cancan.ro