sâmbătă 2 ianuarie 6:31 PM

       Abonare la google news

Oferta fabuloasă pe care Gigi Becali e „obligat” să o accepte pentru Dennis Man: „Câți bani vrea să ia? Transferul pe 13 milioane de euro se face sigur” | EXCLUSIV


Dennis Man este primul jucător de la FCSB care se va transfera în străinătate, dintre jucătorii de bază ai echipei, așa cum a afirmat Gigi Becali, astfel că patronul clubului este dispus să accepte o ofertă consistentă. 


Finanțatorul a anunțat în urmă cu câteva zile că are o propunere în acest moment pentru Dennis Man, de la un club din afara României, iar până pe 10 ianuarie cei care doresc să-l transfere vor trebui să dea un răspuns final ca urmare a negocierilor.

Becali nu a dorit să divulge formația care dorește să-l achiziționeze pe mijlocașul lui FCSB, însă a anunțat că nu va pleca decât pe suma corectă.

Dumitru Dragomir îl sfătuiește pe Gigi Becali să accepte cât mai repede oferta de 13 milioane de euro pentru Dennis Man

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, îl sfătuiește pe patronul roș-albaștrilor să accepte și o ofertă mai mică decât cea solicitată și consideră că poate obține în schimbul celui mai în formă jucător al roș-albaștrilor suma de 13 milioane de euro. Totodată, Dragomir consideră că Italia ar putea fi destinația perfectă pentru Man.

„Dennis Man este un jucător foarte bun și trebuie lăsat să plece. Eu cred că în iarna asta îl vinde. Gigi Becali e un afacerist priceput și va trebui să îi dea drumul. Câți bani vrea să ia? Păi, ce, 10 milioane și profit pentru un fotbalist nu este super-afacere? Eu știu sigur că Man va fi vândut. Cred că transferul pe 13 milioane de euro se face sigur. Dacă oferta scrisă va fi în banii aceștia, Becali îl va da. Man poate juca în Italia, mai dificil în Anglia”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Prosport.ro.

Dennis Man (22 de ani) a fost ales cel mai bun fotbalist român al anului 2020 în Ancheta Prosport.ro. Cu 12 goluri reușite în cele 14 partide, Dennis Man este omul momentului în fotbalul românesc. AC Milan, Sampdoria, Fiorentina sau AS Roma sunt câteva dintre echipele care l-ar vrea pe internaționalul român, cel mai valoros jucător din campionatul intern la această oră. Vârful adus de FCSB de la UTA a fost un fotbalist care a făcut diferența în multe din meciurile formației roș-albastre din acest an.

Gigi Becali a solicitat 14 milioane de euro pentru Dennis Man. Patronul lui FCSB așteaptă răspunsul final până pe 10 ianuarie

Gigi Becali a admis pe final de 2020 că se pregătește de vânzarea lui Dennis Man și a dezvăluit totodată că se află în negocieri. Formația care s-a interesat de acesta trebuie să dea un răspuns până pe data de 10 ianuarie.

„Eu cred că Man va pleca primul. Pentru Man am și acum oferta de 12 milioane. Adică am, dar nu mă mai interesează, pentru că am refuzat-o. Adică, de la 15 am scăzut la 14. A zis că până pe data de 10 ianuarie o să dea un răspuns. E din Italia. Man cred că va pleca… I-am spus 14. Daca dă 14 pleacă, dacă dă 12 nu-l dau”, a spus Gigi Becali, conform PRO TV.

 

 

Sursa: Prosport.ro