miercuri 25 ianuarie 11:01 AM

       Abonare la google news

O româncă şi-a cumpărat o casă cu 5.000 de euro, cu 4.000 mp de teren. Cum arată şi câte camere are


O femeie din Timișoara a dat lovitura în imobiliare. Românca și-a cumpărat o casă cu doar 5.000 de euro, însă, spre surprinderea tuturor, locuința nu este în România. Iată despre ce este vorba. 


Adela Totoran locuiește și trăiește în Timișoara și s-a decis să cumpere o casă în Ungaria. Tânăra lucrează în domeniul imobiliar, iar asemenea oferta nu a putut să-i scape. Deși a costat doar 5.000 de euro, femeia recunoaște că mai are mulți bani de investit, aproximativ 15-20.000 de euro, ca să fie pe placul ei. Locuința are trei camere, baie, bucătărie și o curte generoasă.

Vezi și: JOB-UL PLĂTIT CU 4.000 LEI/LUNĂ ÎN ROMÂNIA, ÎN 2023. SE CER DOAR 12 CLASE ȘI CAZIERUL CURAT

Româna a dat 5.000 de euro pe o casă cu un teren generos/ Sursă foto: Observatornews

Cât despre utilități, cei mai mulți se gândesc la faptul că nu există apă curentă, gaz sau electricitate la banii ăștia, însă utilităție sunt trase până la poartă.

”Am teren de 4.000 de metri pătraţi şi m-a tentat foarte mult. E împărţită în 3 camere, baie, bucătărie. Aş vrea să o măresc. Eu zic că 15 – 20.000 de euro mai am de investit, ca să o fac aşa cum îmi doresc eu”,a spus românca, potrivit Observatornews.

Totodată, prețul gazului și al electricității este cu mult mai mic față de România. Majoritatea caselor din zona graniței sunt puse la vânzare. Maghiarii se orientează către centrul țării, acolo unde salariile sunt mult mai mari, iar traiul este mai calitativ.

Potrivit sondajelor, numărul românilor care au cumpărat o casă la vecinii din Ungaria este tot mai mare. Nu sunt puțini cei care locuiesc în România, iar casa este folosită pentru vacanțe. Există și categoria românilor care cumpără locuințe la preț de chilipir, investesc o anumită sumă de bani, după care o scot la vânzare cu un preț destul de avanajos, ori își deschid propria afacere.

”Nici nu simt că nu-s în România. Imediat o pune la punct. Dintr-o căsuţă aşa mică, de zici că nu ştiu ce, face palat din ea. Aici nu-i chiar aşa de mare stresul, nu e atât de aglomerat”, a mai spus Florentina Faur, proprietara unui magazin din Ungaria.

Vezi și: PIAȚA MUNCII 2023. CARE VOR FI CELE MAI BINE PLĂTITE JOB-URI DIN ROMÂNIA ÎN URMĂTOARE LUNI

Cancan.ro