O pacientă COVID-19 din Anglia și-a văzut mama murind la Terapie Intensivă, în același salon cu ea - Știrile.eu

luni 4 ianuarie 2021 11:52 AM

O pacientă COVID-19 din Anglia și-a văzut mama murind la Terapie Intensivă, în același salon cu eaO femeie din Mare Britanie a fost internată cu COVID-19 împreună cu mama ei în același salon, la Secția de Terapie Intensivă, văzând-o cum își pierde răsuflarea și moare.

Anabel Sharma, în vârstă de 49 de ani, a fost internată la un spital din Anglia alături de mama sa Maria, în vârstă de 76 de ani, după ce ambele s-au infectat cu COVID-19, informează Daily Mail. 

Cele două aveau patul una lângă cealtă și se țineau de mână în timp ce erau ventilate. La 24 de ore, Maria a murit chiar sub ochii fiicei sale.

Anabel și Maria au fost internate împreună la Leicester Royal Infirmary la jumătatea lunii octombrie și așezate pe paturi cu oxigen, una față de cealaltă.

Maria a semnat ordinul de a nu încerca resuscitarea (DNAR) și de a fi mutată într-un pat lângă Anabel. Femeia a murit pe 1 noiembrie, la 24 de ore după ce perechea a făcut o poză împreună, ambele cu masca de oxigen pe față.

După ce și-a pierdut mama, Anabel, mamă, la rândul ei, a trei copii, i-a îndemnat puternic pe ceilalți să ia în serios COVID-19 și să respecte măsurile de protecție.

Femeia a mai spus că a putut sta lângă mama ei doar pentru că patru pacienți au murit în acea zi, eliberând paturile. Ea a vorbit despre simptomele și tratamentul pe care l-a urmat.

„A trebuit să port o glugă de plastic 24/7 timp de patru săptămâni care mi-a forțat oxigenul în plămâni”.

Sursa: Cancan.ro