sâmbătă 2 ianuarie 11:20 PM

       Abonare la google news

O nouă plecare de la FCSB! Jucătorul comparat de Gigi Becali cu Sergio Aguero a fost cedat în Liga 1


FCSB continuă să se despartă de o parte din jucători în perioada de mercato din această iarnă.


După Marius Briceag și Gabriel Enache, FCSB se mai desparte de un jucător înainte de plecarea spre stagiul de pregătire din Antalya, Turcia.

Deși a fost comparat de Gigi Becali cu Sergio Aguero, starul lui Manchester City, Cristi Dumitru a plecat de la fosta vicecampioană a României cu o săptămână înainte de reluarea sezonului 2020 – 2021 din Liga 1.

Cristi Dumitru a plecat de la FCSB

Cristi Bumitru a fost cedat temporar la FC Argeș, ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 1, anunță Sport.ro. Tânărul comparat cu Sergio Aguero a mai fost lăsat împrumut de FCSB la Academica Clinceni, dar a revenit sub comanda lui Toni Petrea după ce COVID-19 a lovit echipa și gruparea roș-albastră nu mai avea foarte mulți jucători disponibili.

Cristi Dumitru (19 ani) a primit ocazia să joace pentru FCSB în 436 de minute din sezonul 2020 – 2021 și chiar a marcat împotriva lui Dinamo, în turul semifinalelor din Cupa României, sezonul 2019 – 2020, atunic când FCSB a promovat mulți jucători din propria academie.

Gigi Becali l-a desființat după remiza cu FC Botoșani

Deși l-a comparat pe Cristi Dumitru cu Sergio Aguero, Gigi Becali și-a schimbat rapid părerea despre tânărul jucător după remiza cu FC Botoșani, scor 1-1. Dumitru fusese trimis pe teren în minutul 54, în locul lui Florinel Coman, dar prestația sa nu s-a ridicat la nivelul celei din partida cu Dinamo.

„Coman a jucat bine, n-ai ce să-i zici. Dar l-a băgat pe Cristi Dumitru ăla, care are calitate, dar fuge de joc. N-a prins vreo minge. Trebuie să te întâlneşti cu mingea. El fuge de minge. Nu mi-a plăcut nici Man, a jucat din valoare doar. Tănase trebuia să marcheze la ocazia aia. Trebuia să dea gol”, a spus Gigi Becali la plecarea de la stadion.

Sursa: Prosport.ro