O influenceriţă celebră pe Instagram a murit înainte de Crăciun. Era însărcinată în luna a cincea - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 5:55 PM

O influenceriţă celebră pe Instagram a murit înainte de Crăciun. Era însărcinată în luna a cinceaO influenceriţă celebră pe Instagram a murit înainte de Crăciun. Emily Mitchell, creatorul paginii și blogului The Hidden Way Instagram, a murit la vârsta de 36 de ani, acasă în Rhode Island. Aceasta era însărcinată cu cel de-al cincilea copil, care a murit și el, scrie Daily Star.

Familia ei a creat un GoFundMe pentru a-l ajuta pe soțul lui Emily, Joseph, care a încercat cu disperare să o salveze înainte de sosirea paramedicilor. S-au strâns deja aproape 150.000 de dolari (110.000 de lire sterline).

O influenceriţă celebră pe Instagram a murit înainte de Crăciun

Pe pagina de donații, Emily a fost descrisă ca o mămică și soție „dedicată” care a avut un impact mare în „viața multor oameni”.
Inimile noastre sunt frânte, iar prezența ei veselă va fi de neînlocuit. A avut un impact mare în viața multor oameni și această pierdere este de neînțeles pentru oricine o cunoștea. Suntem încrezători că Em este acum în perfectă armonie cu Dumnezeu”.

Emily Mitchell avea 36 de ani era însărcinată în luna a cincea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeşte şi: Război uriaş în lumea vedetelor! Oana Zăvoranu şi Christina Ich şi-au aruncat replici acide: „Doar să arunce ură, scobindu-se în nas”

O influenceriţă a rămas gravidă cu fiul ei vitreg

O influenceriță din Rusia a dezvăluit că este însărcinată cu fiul ei vitreg, după ce a divorțat recent de tatăl său, scrie Daily Mail.

Marina Balmasheva, în vârstă de 35 de ani, a anunțat recent că este logodită cu iubitul ei de 20 de ani Vladimir – despărțindu-se de tatăl acestuia Alexey, 45 de ani, cu care a fost căsătorită timp de 10 ani.

Aceasta a postat un videoclip pe Instagram prin care a împărtășit internauților veștile fericite împreună cu Vladimir, înmânându-i testul pozitiv de sarcină, după care s-au o îmbrățișat emoționant.

Ea a spus că sunt împreună de doar patru săptămâni și a recunoscut că au decis să se căsătorească datorită copilului pe care îl vor avea.

Postarea tradusă scria: ”Am obosit să mă ascund … Totul este posibil în această lume. Suntem împreună de patru săptămâni și da. De aceea am decis să ne căsătorim”.

În timp ce unii fani au reacționat cu emoji în formă de inimă și le-au dorit „fericire și sănătatea”, alții au fost mai puțin pozitivi cu privire la această veste – iar unii au părut nedumeriți în legătură adevăratul tată al copilului.

Marina, care provine din regiunea vestică a Rusiei, l-ar fi adoptat pe Vladimir la vârsta de 5 ani în timp ce încă mai era într-o relație cu tatăl lui.

Sursa: Romaniatv.net