vineri 1 ianuarie 9:21 PM

       Abonare la google news

O greșeală în CV a costat-o scump! Nici un angajator nu a sunat-o. Ce a putut să scrie în document


O tânăra nu a reușit să își găsească un loc de muncă mai bine de trei luni, chiar dacă CV-ul ei era foarte bun. Motivul pentru care nu a fost sunată de niciun angajator a uimit-o. O greșeală pe care nu a observat-o a constat-o scump.


Se pare că în CV-ul tineri s-a strecurat o greșeală pe care nu a observat-o, iar acest lucru i-a dat bătăi de cap. Timp de trei luni a trimis CV-ul către mai multe companii însă nu a primit niciun semn, așa că a renunțat pentru o perioadă. Când a decis că este vremea să își încerce din nou norocul a avut parte de o surpriză de proporții.

Femeia a observat că în CV-ul ei există o greșeală de proporții și a înțeles de ce nimeni nu a vrut să o angajeze. Se pare că în locul numelui său o apărut o poreclă nu tocmai potrivită. Întreagă întâmplare a fost relatată în mediul online de iubitul tinerei, care este responsabil de cele întâmplate.

Greșeala din CV

 „Acest lucru s-a întâmplat acum 3 luni și în cele din urmă ne-am dat seama ce s-a întâmplat abia astăzi. Într-o zi, în timp ce prietena mea era la serviciu, ea mi-a cerut să intru pe computerul ei, care era deschis acasă. Tot ce a trebuit să fac a fost să-i salvez CV-ul într-un nou fișier. Simplu nu?

Greșit … În timp ce salvam CV-ul, computerul ei a crezut că ar fi amuzant să schimbe antetul numelui cu numele de utilizator al profilului. Așa că numele ei a fost înlocuit cu PRINCESS BANANA HAMMOCK, care a fost apoi scurtat la Princess Banana Hamm din cauza spațierii.

Niciunul dintre noi nu a observat până azi când și-a actualizat CV-ul pentru a aplica pentru un nou loc de muncă. Amândoi ne-am dat seama imediat de ce nu a fost chemată pentru niciun interviu. Inutil să spun că nu este prea impresionată de mine acum și nu mai am voie să fac nimic pe computerul ei. Sărbători fericite, cel puțin anul viitor ar putea primi niște apeluri înapoi”, a povestit tânărul pe rețelele de socializare.

Sursa: Cancan.ro